XIMAD Phone Tracker v1.01(5)[Harita Üzerinde Telefon Konumu bulur] S^1 S^3 Anna Belle Signed

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
XIMAD Phone Tracker v1.01(5)[Harita Üzerinde Telefon Konumu bulur] S^1 S^3 Anna Belle Signed
Uygulama İle Gps Üstünden Arkadaşlarınızın Telefonlarının Konumlarını İzleyebilirsiniz Uygulama internet baglantısı gerektirir Arama Sekmesine Yazdıgınız Telefon Numarasının Adresini bulur Harita üzerinde gösterir

Ekli dosyalar

Tepkiler: muzo52, askamer, muhsinsa ve 11 diğerleri

CanKartaL

Emekli Yönetici
Teşekkürler. Ancak program arkadaşlarımızda da aynı program varsa mı çalışıyor acaba?

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ancak program arkadaşlarımızda da aynı program varsa mı çalışıyor acaba?

programı Kurup denedim Bir arkadaşımın telini Yazdım ve arattım Harita üstünde bulunduğu Konumu verdi

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler hemen deneyelim.

Tepkiler: tragedie

CanKartaL

Emekli Yönetici
Programı kurdum. İnterneti açıp girmeye çalışıyorum izin ekranı geliyor. Bu oturum için izin ver diyorum boş bir ekran geliyor. 2 saniye sonra ekran yukarı doğru kayıp gidiyor :S

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oturum açma İzin ver dediği zaman Hayır de

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oturum açma İzin ver dediği zaman Hayır de

Hayır diyince açıldı ama hep Nijerya tarafında denizin ortasında biryeri gösteriyor. Sanırım bizim arkadaşların hepsi balık tutmaya gitmişler Vel hasıl ben beceremedim. Belki birşeyleri atlıyorumdur ama olsaydı çok fena bişey olacaktı Yine de teşekkürler

rastgele 3 numara yazdım üçü içinde aynı adresi verdi

ugr.shnn

Üye
teşekkürler nokia 700 denendi . süpersin .

rastgele 3 numara yazdım üçü içinde aynı adresi verdi

bende denedim ülke kodlarıyla girmeme rağmen hep bulunduğum yerdeki yakın yerleri veya ilçeleri gösteriyor mesela azerbaycandaki arkadaşımın numarasını ülke kodu ile giriyorum yine türkiyeyi ve bana yakın yeri gösteriyor keşke denildiği gibi olsaydı süper olurdu sağlık olsun oda çıkar inşallah yinede teşekkürler ellerinize sağlık

HolyDoly

Üye
Yazdığınız numaranın bir önemi yok herhangibir numara yazdığınızda evvela sizin yerinizi tespit edip yakınınızda bulunan rastgele bir yeri gösteriyor.Uygulama muhtemelen eğlence amaçlı tasarlanmış.

yeniay2

Üye
tam yerini değilde yakını gösterio. Bi nokta atışı yapsaymış. C6-01 çalişıo, ama birıni ararsanız telefonun buldugu noktanın 5 km yakınındadır . Teşekkurler yapımcı

ne yazarsan yaz kendi bulunduğun yeri gösteriyor

TuRKGuCu

Üye
benim konumu mu buluyor hep

valla denedim 10kişiden 2sini doğru buldu teşekkürler yinede

Tepkiler: tragedie
programın yardım bölümünü okuyunca anladım ki program yazdığımız kişinin bulunduğu yeri değil bizim bulunduğumuz yerin koordinatlarını veriyo. eğlence amaçlı tasarlanmış... açıklamasında yazan da aynen bu.