SHS Üye Ayrt0n Senna' Alıntı: geliş tarihi belli değilmiş fiyatı 1200'ü geçmezse iyi satar bence gmd2 den iyi telefoncular gmd2 yi önermiyor nedense Genişletmek için tıkla ... Gmd yi veririm bunu alırım
Ayrt0n Senna' Alıntı: geliş tarihi belli değilmiş fiyatı 1200'ü geçmezse iyi satar bence gmd2 den iyi telefoncular gmd2 yi önermiyor nedense Genişletmek için tıkla ... Gmd yi veririm bunu alırım
Ayrt0n Senna Üye SHS' Alıntı: Gmd yi veririm bunu alırım Genişletmek için tıkla ... Mantıklı, bende desire x'i vericem demek isterim ama para etmezki bu
SHS' Alıntı: Gmd yi veririm bunu alırım Genişletmek için tıkla ... Mantıklı, bende desire x'i vericem demek isterim ama para etmezki bu
0MG90 Üye Boşa ümit etmeyin beyler, 10 dolarlık Xiaomi taşınabilir şarj aleti burada 150 liraya satılıyor telefonları siz düşünün
Boşa ümit etmeyin beyler, 10 dolarlık Xiaomi taşınabilir şarj aleti burada 150 liraya satılıyor telefonları siz düşünün
PriZm Üye 0MG90' Alıntı: Boşa ümit etmeyin beyler, 10 dolarlık Xiaomi taşınabilir şarj aleti burada 150 liraya satılıyor telefonları siz düşünün Genişletmek için tıkla ... Evet doğru ancak telefonda o kadar oranda fark olacağını düşünmüyorum.Bendede Xiaomi 10400 Mah powerbank var.DX den almıştım 22 $ civarına. Son düzenleme: 11 Ağu 2014
0MG90' Alıntı: Boşa ümit etmeyin beyler, 10 dolarlık Xiaomi taşınabilir şarj aleti burada 150 liraya satılıyor telefonları siz düşünün Genişletmek için tıkla ... Evet doğru ancak telefonda o kadar oranda fark olacağını düşünmüyorum.Bendede Xiaomi 10400 Mah powerbank var.DX den almıştım 22 $ civarına.
0MG90 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Evet doğru ancak telefonda o kadar oranda fark olacağını düşünmüyorum.Bendede Xiaomi 10400 Mah powerbank var.DX den almıştım 29 $ civarına. Genişletmek için tıkla ... Umarım olmazda diğer telefonların fiyatının düşmesini sağlar
~N.A.W.Y~' Alıntı: Evet doğru ancak telefonda o kadar oranda fark olacağını düşünmüyorum.Bendede Xiaomi 10400 Mah powerbank var.DX den almıştım 29 $ civarına. Genişletmek için tıkla ... Umarım olmazda diğer telefonların fiyatının düşmesini sağlar
Ayrt0n Senna Üye zaten yüksek olsada kimse bu telefona 1400-1500den fazla vermez daha bilindik cihaz alır yerine
Silinen üye 2362831 Kapalı Hesap Süper telefon ama markası yabancı fazla duymadığımız general mobile de türk mali amaSüper telefon ama markası yabancı fazla duymadığımız general mobile de türk mali ama
Süper telefon ama markası yabancı fazla duymadığımız general mobile de türk mali amaSüper telefon ama markası yabancı fazla duymadığımız general mobile de türk mali ama