Karavelaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Umarım 1 tane alınmaz.Bakıyorum şimdi
Bildiğimiz Xiaomi 10400 mAh'lık powerbank.Ürün özelliklerinide yazsaydin iyi olurdu
Flash Deals bölümünde 13:00-15:59 bölümünde.Bulamadım 1 dolara. Mobik aksesuarda Xiaomi var ama 18 dolar.
Ohaaa buldum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kartta para yok ya, saniyeler içinde biter bu
Ben çıkana kadar biter. 2 dolar ya. Bedava resmen, ağlayasım geldi
Satılmış olarak geldi. Hepsi anlamadım.Hocam bu kadar ucuza verilmeyecek ürünler var tamamen uygulamanın popülaritesini arttırmak için yapılmış bir olay diye düşünüyorum.
Tamamen düzmece benceSatılmış olarak geldi. Hepsi anlamadım.
Yılda bir yapılan indirim. Yalan değil ama tahminimce 10 tane felan koydu. Hemen tükendi.Tamamen düzmece benceyoksa kim 212 $ lık telefonu 2$a verir keza powerbank'ta öyle.
Beddua mı ettin sen ya ?Ben çıkana kadar biter. 2 dolar ya. Bedava resmen, ağlayasım geldi
00:00:00 oldu açıldığı anda satıldı gözüktü 1sn geçse anlarım.Ben dedim. Sadece sen mi takip ediyon millet gördü 2 dolara bitti saniyeler içinde
Acayip hızlı olman lazım işte, kredi kartı ödemelerin kayıtlı olacak anında satın alıcan yoksa biter00:00:00 oldu açıldığı anda satıldı gözüktü 1sn geçse anlarım.
Her şey kayıtlı idi. Hemen al butonuna bassan bile gelmez. İki ihtimal var ya satıcı 2-3 adet ürün koydu yada alanların internet hızları 100mbps.Acayip hızlı olman lazım işte, kredi kartı ödemelerin kayıtlı olacak anında satın alıcan yoksa biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?