Xiaomi mi max 64gb mı? General mobile gm5 Plus mı? Kararsız kaldım.

Konu Sahibi
Xiaomi mi max 64gb mı? General mobile gm5 Plus mı? Kararsız kaldım.
Hepsiburada sitesinden general mobile gm5 Plus sipariş verdim. Yarın elime geçecek. Sonra xiaomi mi max 64gb telefonu nu gördüm. Acaba gm5 Plus'ı geri iade yapıp xiaomi mi max 64gb mı alsam. Mi max 64gb özellikler yönünden harika.
Karşılaştırma epey.com

Karşılaştırma Hepsiburada.com

Buğra

Admin
xiaomi mi5 almak varken neden orta seviye mi max ?

mi5 alın keyfinize bakın derim

gm5+ tavsiye etmiyorum.

mi5 prime almanızı öneririm.

Tepkiler: sedat5453
Mi Maxin Sırf Bataryası Yeter Bence

Gm 5 Plus bende önermem. Mi max yada mi 5 al dostum

yeumyang

Moderator
GM 5 plus kullanan arkadaşlar var işyerinde pek memnun değiller hoparlör de sıkıntı varmış ahize den de sikayetcilerdi bende onermiyorum mı max ta çok büyük cihaz ben mı 5 i öneririm

Eşime geniş ekran seviyor diye mi max aldım. Kendim de note 4 kullanıyorum. Mi max ortalama kullanıcıya 2 gün hayli hayli yeter. Kamerası çok iyi. Modem hızı iyi. En ufak bir donma sorunu yaşamadık. Arayüzü çok sağlam. Benim bir sonraki telefonum bu seriden biri olacak. Ekran sorun olmaz dersen general mobile yerine mi max alınız. Note 4ün bataryası hemen erirken mi max geceden sabaha %1 bile bitmemiş oluyor.

Ben guzl kardesime mi5 veya mi5s onerrim mi5s var ip5sden gectim gercektende adamlar yapmis diosun tek sorun 5inc bana braz buyuk gelor sende dsn buyuk ekran kullanmadiysan mi max seni cihazdan sgutur

onurw58

Üye
Telefonu duşurmeyeceğini düşünüyorsan mi5 al (kasasının mazemesi çok dandik en küçük bükülmede kırılıyor )

Hayırlı olsun kardeş. İnşallah pişman olmazsın. Keyifle kullan inşallah.

At ile eşeği yarışta karşılaştırma gibi bişey olmuş

Tepkiler: osmnbabaoglu

Sarangni

Üye
Mi5 Prime al keyfine bak.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bysnbad

Kapalı Hesap
adam almıs alıcagını