xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
xd
n8e X7nin firmwaresini flashladım ana ekran geldi beyler kaydırmalı hani xd 2dakika demedi telefon kapandı zaten kameraya flan giremedim xd menüyü bile açmadı bende tekrar pr 1.2 flashladım opera yükledim buraya konu açtım bi anım oldu paylaşyim dedim anna bekleyen acılı gencin dramı saygılar xd xd hahahahhah

Tepkiler: sado826 ve suat1111

eRdaL.

Üye
bilgi icin tsk ler bende düşünüyordum yapsam ne olur diye

Konu Sahibi
açılıyo ama ölüyo sonra xd

"anna ile bir dakika" kısa duygusal bir an<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 16:43:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:39 ----------</font><br />
<br />
</font>hiiihi

Konuda anlık seviç gibi yazıları görüp içimden gülüyordum, bu yazıda sesli güldüm Dead flash falan yapamadın mı?

yahu bnm derdim başkaydı hem hafıza kartı aldırcaktım babama gitmişken bide ekran çerçevesinde ufak bi ezik li wardı okulda oldu oda ondan yolladım servise

vinerra

Üye
"öeröevesinde" bunu acıklarsan mutlu olucam her harfin yerine bi sey koydum ama yine cıkaramadım

Tepkiler: emreipekci

yahu bnm derdim başkaydı hem hafıza kartı aldırcaktım babama gitmişken bide ekran öeröevesinde ufak bi ezik li wardı okulda oldu oda ondan yolladım servise
Yusuf daha gelmedi mi senin telefon ya ne zaman gelecek acaba .d ev telefonuyla idare edebilio musun bari

Uruloki

Üye
iyi ankesörlü kullanmıyor abi

Yusuf ne adamsın ya, babana nokia fotoğraf makinesi yapmış diyip n8 aldırıyosun, öeröevesinde(!) ezik var diye servise yollatıp hafıza kartı aldırıyosun, korkulur senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...