★★★★x-scarface★★★★

Konu Sahibi
★★★★x-scarface★★★★
Cihazınız modifiye edildi ne demek yav

Tepkiler: -Akıncı ve -Börteçine-

Emrgncy

Üye
sponyel yakıyor, ayrıca çelik jant bu modelde daha bir güzel durmuş

Tepkiler: CABBAR, -Akıncı ve x-scarface

.caner.

Üye
Nitro var mı nitro ?

Tepkiler: CABBAR ve x-scarface
nos harika olmuş

eksantrik milinide değiştirmişsin

Tepkiler: CABBAR

Joker

Emekli Yönetici
Cihazı rootladigin için öyle diyor abi

Tepkiler: CABBAR, Dede, x-scarface ve 1 kişi daha

Akıncı

Üye
pehh

Invoke

Üye
Rootdandır sanırım sizde bootloader zaten açık değil mi? Biz de root sorun olmuyor ama bootloaderı açınca güncelleme alamıyorsun. Eğer bootloaderı kapatırsan alıyorsun. Eğer unroot yaparsın alırsın. ★★★★ Bu arada konu başlığı çok modifiyeli olmuş ★★★★

Tepkiler: CABBAR, x-scarface ve -Akıncı
    Konu Sahibi
Şimdi güncellemeyi alınca root sürümü gibi bişey var mı yani root dosyası da değişir mi

Tepkiler: CABBAR, -Börteçine- ve -Akıncı
    Konu Sahibi
Tamam root gider onu biliyorum da yani 4.3 e uygulanacak root dosyası da farklı mı olur onu soruyorum

Tepkiler: CABBAR, -Börteçine-, -Akıncı ve 1 kişi daha

Invoke

Üye
Tamam root gider onu biliyorum da yani 4.3 e uygulanacak root dosyası da farklı mı olur onu soruyorum

Haa, tamam abi. Farklı olur, onun için ayrı çıkar.Aslında olay kernel ile ilgili kernel değişmezse eğer, 4.3 için farklı olmayadabilir.

Tepkiler: CABBAR, x-scarface ve -Akıncı

achambo

Üye
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★BUNU SEVDİM★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★adam saati ortaya almış rootlayınca tabii

Tepkiler: CABBAR, Invoke, x-scarface ve 1 kişi daha
    Konu Sahibi
Tepkiler: CABBAR, -Akıncı, -Börteçine- ve 1 kişi daha

Akıncı

Üye
Aras abi şu batarya yüzdesini nasıl kaldırdın

Tepkiler: CABBAR, Dede ve x-scarface
    Konu Sahibi
Ayarlar / cihazım / ekran / pil yüzdesini göster

bu yolda kardeşim

Tepkiler: -Akıncı ve Dede

Akıncı