Oğuzhan Üye emreolol' Alıntı: ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani Genişletmek için tıkla ... Yahu dostum tamam yeter uzattikca uzatiyorsun
emreolol' Alıntı: ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani Genişletmek için tıkla ... Yahu dostum tamam yeter uzattikca uzatiyorsun
emreolol Üye Kabız Civciv' Alıntı: Yahu dostum tamam yeter uzattikca uzatiyorsun Genişletmek için tıkla ... tmm kusura bakmayim anlasmazlik oldu ozur...
Kabız Civciv' Alıntı: Yahu dostum tamam yeter uzattikca uzatiyorsun Genişletmek için tıkla ... tmm kusura bakmayim anlasmazlik oldu ozur...
KayraBey Üye Bi susun ya ne bu böyle.burayi kapatın gereksizlere gelin.sakin olun gereken yapılacak.telaş yok.
achambo Üye emreolol' Alıntı: napcan xxface yi giden gitti Genişletmek için tıkla ... emreolol' Alıntı: ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani Genişletmek için tıkla ... bunu nasıl anlamamı bekliyosun
emreolol' Alıntı: napcan xxface yi giden gitti Genişletmek için tıkla ... emreolol' Alıntı: ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani Genişletmek için tıkla ... bunu nasıl anlamamı bekliyosun
achambo Üye Tahir' Alıntı: Bi susun ya ne bu böyle.burayi kapatın gereksizlere gelin.sakin olun gereken yapılacak.telaş yok. Genişletmek için tıkla ... tamam dede gereksizlere geçelim
Tahir' Alıntı: Bi susun ya ne bu böyle.burayi kapatın gereksizlere gelin.sakin olun gereken yapılacak.telaş yok. Genişletmek için tıkla ... tamam dede gereksizlere geçelim
KayraBey Üye Sakin olun yahu.Hesap birisi tarafından ele geçirilmiş.Aras böyle saçma isler yapmaz ben O'na kefilim.Burada binlerce konusu var yardımları var.Böyle saçma bir konu açıp gidecek adam değil. Onu tanıyan tanıyor zaten.İçiniz rahat olsun.
Sakin olun yahu.Hesap birisi tarafından ele geçirilmiş.Aras böyle saçma isler yapmaz ben O'na kefilim.Burada binlerce konusu var yardımları var.Böyle saçma bir konu açıp gidecek adam değil. Onu tanıyan tanıyor zaten.İçiniz rahat olsun.