emreolol Üye sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/
sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: saçmalayanlar abim kadar sevdiğim kişi size ne Genişletmek için tıkla ... aynen öyle mücahit
-Akıncı' Alıntı: saçmalayanlar abim kadar sevdiğim kişi size ne Genişletmek için tıkla ... aynen öyle mücahit
MaxiHan Üye emreolol' Alıntı: sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/ Genişletmek için tıkla ... Ne saçmalıyorsun sen ya? O hesap geri alınacak
emreolol' Alıntı: sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/ Genişletmek için tıkla ... Ne saçmalıyorsun sen ya? O hesap geri alınacak
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Gelir birazdan düzeltirler merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... İnsallah abi...
achambo Üye emreolol' Alıntı: sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/ Genişletmek için tıkla ... yav adam gitmedi hesabı gitti sen asıl konuyu düzgün anla
emreolol' Alıntı: sacmaliyacak bisey yok zaten yaziyi duzgun oku gitti dedim giden geleni aratir anladik ama hayat devam ediyor aglama tmm:/ Genişletmek için tıkla ... yav adam gitmedi hesabı gitti sen asıl konuyu düzgün anla
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Gelir birazdan düzeltirler merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... inşallah son durumu öğrensek - - - Eklendi - - - emreolol' Alıntı: uzulmedikmi sanki Genişletmek için tıkla ... mesajlarına bakınca ne anlaşılacağına bak önce
CABBAR' Alıntı: Gelir birazdan düzeltirler merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... inşallah son durumu öğrensek - - - Eklendi - - - emreolol' Alıntı: uzulmedikmi sanki Genişletmek için tıkla ... mesajlarına bakınca ne anlaşılacağına bak önce
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Adminlerimiz konuyu gordugunde bir aciklama yaparlar hesabina kavusur Aras abi Genişletmek için tıkla ... inşallah mailden çalınmasın da gerisi çok zor değildir
Kabız Civciv' Alıntı: Adminlerimiz konuyu gordugunde bir aciklama yaparlar hesabina kavusur Aras abi Genişletmek için tıkla ... inşallah mailden çalınmasın da gerisi çok zor değildir
emreolol Üye achambo' Alıntı: inşallah son durumu öğrensek - - - Eklendi - - - mesajlarına bakınca ne anlaşılacağına bak önce Genişletmek için tıkla ... ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani
achambo' Alıntı: inşallah son durumu öğrensek - - - Eklendi - - - mesajlarına bakınca ne anlaşılacağına bak önce Genişletmek için tıkla ... ne var mesajlarda bi soylermisin bi alintila bakiyim ne var mesajda oda bizim abimiz sonucta dimi yani
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: mailden çalınmasın da gerisi çok zor değildir Genişletmek için tıkla ... Oyleyse sıkıntı fakat ip adresi sayesinde anlarlar ve oyleyse bile Aras abi yeni mail hesabi alip Gelebilir
achambo' Alıntı: mailden çalınmasın da gerisi çok zor değildir Genişletmek için tıkla ... Oyleyse sıkıntı fakat ip adresi sayesinde anlarlar ve oyleyse bile Aras abi yeni mail hesabi alip Gelebilir