sublieutenant Üye Symbianist' Alıntı: yok yav. arada bir açılmaz oluyor. bunlar zaten çift ikonlu olduğundan (biri süreli diğeri süresiz) açılmazsa süreli olanı bir kere açıp kapatıyorsun. sonra geri sürsiz olanı kullanmaya devam ediyorsun. bu hata da çok nadir oluyor. o kadar da olur Genişletmek için tıkla ... çift ikonunda sebebi bu, adam süs olsun diye yapmamış. ukala yorum yapanlara yazıyorum, o tek ikon birgün açılmazsa bizi hatırlayın
Symbianist' Alıntı: yok yav. arada bir açılmaz oluyor. bunlar zaten çift ikonlu olduğundan (biri süreli diğeri süresiz) açılmazsa süreli olanı bir kere açıp kapatıyorsun. sonra geri sürsiz olanı kullanmaya devam ediyorsun. bu hata da çok nadir oluyor. o kadar da olur Genişletmek için tıkla ... çift ikonunda sebebi bu, adam süs olsun diye yapmamış. ukala yorum yapanlara yazıyorum, o tek ikon birgün açılmazsa bizi hatırlayın
Amaru Shady Üye sublieutenant' Alıntı: çift ikonunda sebebi bu, adam süs olsun diye yapmamış. ukala yorum yapanlara yazıyorum, o tek ikon birgün açılmazsa bizi hatırlayın Genişletmek için tıkla ...
sublieutenant' Alıntı: çift ikonunda sebebi bu, adam süs olsun diye yapmamış. ukala yorum yapanlara yazıyorum, o tek ikon birgün açılmazsa bizi hatırlayın Genişletmek için tıkla ...
place3461 Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: ben hiç gıcık olmuyom tek ikonlu ve süresiz Genişletmek için tıkla ... neden süresisiz anlat hele.. ----------Eklendi @ 20:30:58 ---------- Yazıldı @ 20:29:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:32:58 ---------- Yazıldı @ 20:30:58 ---------- mstf_l' Alıntı: az arastırın az www.maxicep.com/s60-3rd-dosya-yonet...c-kli-versiyon-3-sn-yok-tam-surum-561903.html Genişletmek için tıkla ... ikonlar hadi neyse de dosyalar iğrenç görünüyor
hasane51' Alıntı: ben hiç gıcık olmuyom tek ikonlu ve süresiz Genişletmek için tıkla ... neden süresisiz anlat hele.. ----------Eklendi @ 20:30:58 ---------- Yazıldı @ 20:29:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:32:58 ---------- Yazıldı @ 20:30:58 ---------- mstf_l' Alıntı: az arastırın az www.maxicep.com/s60-3rd-dosya-yonet...c-kli-versiyon-3-sn-yok-tam-surum-561903.html Genişletmek için tıkla ... ikonlar hadi neyse de dosyalar iğrenç görünüyor
mstf_l Üye o uygulana skin den dolayı internetten xplore skinleri diye arat daha farklı seyler bulursun acıkcası bende sıkıldım ondan
o uygulana skin den dolayı internetten xplore skinleri diye arat daha farklı seyler bulursun acıkcası bende sıkıldım ondan
place3461 Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: bi yöntem var xplore orjinal sürüm editlenmiş değil Genişletmek için tıkla ... neymiş o paylaşır misin
hasane51' Alıntı: bi yöntem var xplore orjinal sürüm editlenmiş değil Genişletmek için tıkla ... neymiş o paylaşır misin