Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi maynak00' Alıntı: görseldeki tema hangi tema.bulabileceğim yer varmı Genişletmek için tıkla ... Tema , N 95 8 Gb ' ın NSeries 1 isimLi orjinaL temasıdır .. aşağıdan indirebiLirsiniz . Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
maynak00' Alıntı: görseldeki tema hangi tema.bulabileceğim yer varmı Genişletmek için tıkla ... Tema , N 95 8 Gb ' ın NSeries 1 isimLi orjinaL temasıdır .. aşağıdan indirebiLirsiniz .
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi fffather001' Alıntı: Ben yükleyemedim yha. Dosya bozuk diyor.. N70 kullanıyorum S60v3 Genişletmek için tıkla ... N70 S60v3 değiL , uyumsuz oLduğu için Dosya Bozuk Uyarısı verir .
fffather001' Alıntı: Ben yükleyemedim yha. Dosya bozuk diyor.. N70 kullanıyorum S60v3 Genişletmek için tıkla ... N70 S60v3 değiL , uyumsuz oLduğu için Dosya Bozuk Uyarısı verir .
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi COBRAMAX' Alıntı: bu kirilmis degil. Milleti kandirmayin private dosyasi gorunmuyo tesekkur etmiyorum Genişletmek için tıkla ... payLaşımLarımdaki maksadım Teşekkür aLmak değiLdir .. payLaşım gönüL işidir karşıLık bekLenmez .. ayarLardan gizLi dosyaLarı göster seçeneğini aktif ederseniz görünecektir .. ÖNEMLİ NOT : gizLi dosyaLarı gösterip göstermemesi , uyguLamanın kırıLmış oLmasına - oLmamasına işaret değiLdir
COBRAMAX' Alıntı: bu kirilmis degil. Milleti kandirmayin private dosyasi gorunmuyo tesekkur etmiyorum Genişletmek için tıkla ... payLaşımLarımdaki maksadım Teşekkür aLmak değiLdir .. payLaşım gönüL işidir karşıLık bekLenmez .. ayarLardan gizLi dosyaLarı göster seçeneğini aktif ederseniz görünecektir .. ÖNEMLİ NOT : gizLi dosyaLarı gösterip göstermemesi , uyguLamanın kırıLmış oLmasına - oLmamasına işaret değiLdir