X-Plore v1.35 - S60v2 Yeni Versiyon + Resim Önizleme (eklenmiş)

habbuj

Üye
çok sağol kardeş ellrine sağlık

yahoman

Üye
Çok çok teşekkür ederim paylaşım için

teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu s60v3 için olmaz mı? sertifikalandırmadan yüklemeye çalışınca yüklemesi desteklenmediğini söylüyor. signsis ile sertifikandırmaya çalışıncada hata veriyor. acaba .cer ve . dosyalarının süresi mi geçmiştir. alalı 3 ay falan oldu.

smart_

Üye

Yok derken neyi kastedtin dostum bilmiyorum ama program her açılışta internetten Doğruluk Kontrolü yapıyor, ve girmiş oldugunuz kod bir işe yaramıyor.İndirip yüklicek arkadaşlara duyurulur..

Lisansı halledin yaa bu ne 3sn bekle bekle nereye kadar.

0f0t00

Üye
Nokia n73 e uygun deil

arkadaşlar bende nokia 5320 var yükledim, güncelledim ama ingilizce versiyon çalışıyor, buna türkçe yama yokmu,,

ciah

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende nokia 5320 var yükledim, güncelledim ama ingilizce versiyon çalışıyor, buna türkçe yama yokmu,,

Arkadaşım programın içinde Türkçe dil desteği var.... Programı aç ve 0 (SIFIR) tuşuna bas Ayar menüsünü açar .. açılan menüde Language - english yazısını bulana kadar aşağı doğru in... bulunca ok ile sağa doğru Dil - Turkish yazısını bulunca , en altta geri tuşuna basarak menüden çıkabilirsin.. Ayrıca programın diğer ayarlarınıda bu menüden yapabilirsin ,,,

Program teması - renkleri
programa şifre koyabilirsin
yazı boyutunu ayarlayabilirsin
vesaire

Kolay Gelsin :

kullananlar nasıl bir program olduğu hakkında bilg verebilirmi fexplorer kullanıyorum 6600 bundan farkları neler telefonu kasıyormu çok ram yiyormu

aö 21

Üye

Emir

Üye
eLLERİNE SAGLIK