X-plore 1.57 Tam Sürüm Versiyon S60v3-v5-^3 Signed-Unsigned

mekan58

Üye
Kardeşim, eline sağlık Allah razı olsun nihayet bir dosya yönetici programı buldum. Kimini yükleme yaparken n 95'e, sertifika hatası yada süresi geçmiş sertifika falan gibi hatalar veriyordu. Fexplorer programı arıyordum fakat bu da iyi. Çok detaylı. Teşekkürler.

seyyah0

Üye
e51 e kurdum sys dosyasını acmıyor gızlı klasoru gosterı de ısaretledım ama acmıyor yardımcı olabılırmısınız tesekkurler

sürüm 1.58 çıkmış haberi olan varmı

Usthann

Üye
Söylediğin gibi yaptım çift icon var ama sadece x-punrg çalışıyor o da 3saniyeli, diğeri hiç açılmıyor. Telefon E-63 yardımcı olur musun?

ça lış mı yor

- - - Eklendi - - -

ça lış mı yor

ekanat

Üye
kaptan herşey gönlünce olsun

Eyvallah Kardeş Eline Sağlık

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap

Hangi yamalar var bunu başka bir konuda halladelim xplore 1.57 yi kurup crackide kurunca sadece bir ikon mu oluyor. Hackli telefonlar için olan çift ikon öbürü tek ikon

Kardeş çok teşekkürler 3 aydır arıyorum benim telefon 5250 nokia ekran bulamamıştım buldum lakin jar dosyaları göndermiyordu bunda hepsi çok var ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
e51 e kurdum sys dosyasını acmıyor gızlı klasoru gosterı de ısaretledım ama acmıyor yardımcı olabılırmısınız tesekkurler

Onu açmak için telefonu hack'lemiş olmanız lazım.

- - - Eklendi - - -

Kardeş çok teşekkürler 3 aydır arıyorum benim telefon 5250 nokia ekran bulamamıştım buldum lakin jar dosyaları göndermiyordu bunda hepsi çok var ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

Amin hepimizden. C.rackli uygulamayla hayır duası da aldık ya

Jitou

Üye
çok işime yaradı

Havvali

Üye
artık 3sn beklemekten sıkılmıştım ilaç gibi geldi ...