hsyn73 Üye "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" mesajı çıkıyor. sertifikaladım, yükleyemedim...
Mert045 Üye Konu Sahibi hsyn73' Alıntı: "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" mesajı çıkıyor. sertifikaladım, yükleyemedim... Genişletmek için tıkla ... Benim cihazım hackli rahat rahat kurdum. Telefonunu forumdaki konulardan hackle.Program çalışıyor bi sorun yok . ----------Eklendi @ 21:05:03 ---------- Yazıldı @ 21:04:08 ---------- Güle güle kullanın arkadaşlar. ----------Eklendi @ 21:05:59 ---------- Yazıldı @ 21:05:03 ---------- Güle güle kullanın arkadaşlar.
hsyn73' Alıntı: "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" mesajı çıkıyor. sertifikaladım, yükleyemedim... Genişletmek için tıkla ... Benim cihazım hackli rahat rahat kurdum. Telefonunu forumdaki konulardan hackle.Program çalışıyor bi sorun yok . ----------Eklendi @ 21:05:03 ---------- Yazıldı @ 21:04:08 ---------- Güle güle kullanın arkadaşlar. ----------Eklendi @ 21:05:59 ---------- Yazıldı @ 21:05:03 ---------- Güle güle kullanın arkadaşlar.
Mert045 Üye Konu Sahibi makistan' Alıntı: sertifika hatası alıyorum kardeş. ama emeğine sağlık. teşekkürler Genişletmek için tıkla ... telefonunun hackli olması lazım kardeşim
makistan' Alıntı: sertifika hatası alıyorum kardeş. ama emeğine sağlık. teşekkürler Genişletmek için tıkla ... telefonunun hackli olması lazım kardeşim
Mert045 Üye Konu Sahibi mahmut4545' Alıntı: eyvallah ciğerim Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan ciğerim