ffatihh23 Üye Arkadaşlar Herşey için çok tsk ama bu 1.13 de bugun patladı yani yeni sürüm istiyor bende tarihi geri aldım oyle kuulanıyorum yanı ya ajandadan vazgeçeceğim yada x plore den yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar Herşey için çok tsk ama bu 1.13 de bugun patladı yani yeni sürüm istiyor bende tarihi geri aldım oyle kuulanıyorum yanı ya ajandadan vazgeçeceğim yada x plore den yardım ederseniz sevinirim
asi_muslumcu Üye ******ı caliştıramadım ama bende bır program var ordan şifresını buldum teşekur kardeş
fbc_ast55 Üye karde ellerıne saglık ama bende 3250 var bana kayıt no vermedı hataılı dıo bı yardım edersen sevınırım
karde ellerıne saglık ama bende 3250 var bana kayıt no vermedı hataılı dıo bı yardım edersen sevınırım
svip Üye hocam bu file explorerlardan herhangi birinde mesaj kutusundaki metin mesajlarını notepad gibi göstereni taşımaya yarayanı yok mu?
hocam bu file explorerlardan herhangi birinde mesaj kutusundaki metin mesajlarını notepad gibi göstereni taşımaya yarayanı yok mu?
> çileke$ < Üye svip' Alıntı: hocam bu file explorerlardan herhangi birinde mesaj kutusundaki metin mesajlarını notepad gibi göstereni taşımaya yarayanı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Yok malesef unutmadan konu eski bu yüzden kilitlendi...
svip' Alıntı: hocam bu file explorerlardan herhangi birinde mesaj kutusundaki metin mesajlarını notepad gibi göstereni taşımaya yarayanı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Yok malesef unutmadan konu eski bu yüzden kilitlendi...