x.facebook.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben arkadaşımın sony ericssonunda gördüm normal webden face girince bilgisayardaki gibi açılıyor face. Tamamen aynısı. Bizde böyle Bisey yada uygulama varmi?

androidlerde internet gezmek bizim telefonlarda internette gezmekten daha zevkli.onlarda herşey masaüstü görünüm.google,youtube,maxicep.üstelik sıfır kasma.biz ise maxiye opera mobile ile masaüstü görünümünde girelim diyoruz ama kasmalar alıyor başını gidiyor..

Suyaka

Üye
Hazır konusu geçmiş ben de bildireyim. Samsung Galaxy S3 için, Forumistanbul Samsung bayîine ilk ön siparişi veren ben oldum. Yaklaşık 3-4 aydır ASUS Transformer T101 EEE pad kullanıcısıyım ve Androidi çok deneyimleme fırsatım oldu. Keza abimde de Galaxy S var epeydir. Androidi seçmek için mazerete gerek yok diyeceğim kadar âşikâr durum. Yani Nokia'yı körü körüne savunanlar diye bir kavram var artık, yadırgamamak gerekiyor. Bırakın Nokia'nın hâlâ üst segment bir telefonu yokken, kasılma kavramını en iyi yaşatan markayken birileri tarafından sevilsin. Zaten biz de olmasak adamlar ayakta kalamayacaklar. Velhâsıl, yola Android ile devam etme kararı alanlar arasındayım. Vefâ iyi birşeydir ama kör de olmamak gerekir diye düşünüyorum.

katılıyorum

Tepkiler: Suyaka

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbian için dediklerine ben de katılıyorum ama lumialar için böyle bi durum yok

katılıyorum.samsung,sony ericsson'da böyle bir kasılma görmedim ben.

Suyaka

Üye
İstesen de kasamıyorsun zaten böyle bi durum var : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...