www.androidtelefonlari.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
www.androidtelefonlari.com
merhabalar;

"www.androidtelefonlari.com" sitesi ne kadar güvenilir? Galaxy S2 almayı düşünüyorum da. Şu ana kadar bu siteden alışveriş yapan/site hakkında bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum.

teşekkürler
Hakan

enaa_881

Üye
kardesim daha onceki konuna da yorum yaptim bunada yapayim
ben telefonu ordan aldim eylul falandi aldigimda ozmanadan beri bi sorun cikmadi telefonu internetten alacaksan en guvenilir sitelerden biridir bence
bildigim kadariyla eger kullanici hatasi yoksa kendileri ucretsiz yapiyolar
eger aklina takilan bisey varsa sitede saticinin telefonu var oradan arayip aklina takalilanlari sorabilirsin satici gayet ilgili her turlu soruna bikmadan cevap veriyo
ve oradan alipda bi sorun ciktigini soyleyeni duymadim sitedeki yorumlarda zaten hep olumlu

MasteLaa

Üye
Az önce yazmıştım ama sen miydin tam hatırlamadım Arkadaşım alışveriş yaptı Note aldı daha sorun çıkmadı..Garantisi kendi garantileri yani kendi teknik servislerince yapılıyor

Konu Sahibi

sitede hangi yorumlarına olmasına karar verende site sahipleri zaten ondan dolayı bu siteye özel geri bildirim almak istiyorum.

bir önceki konu başlığımda 2 farklı site hakkında yorum istemiştim, şimdi sadece bu siteye özel yorumlar istiyorum.

iki konu için de yapmış olduğun yorumlardan dolayı teşekkürler

Fatih galaxy note 2 çıkmadı ki

Tepkiler: MasteLaa

enes122

Üye
dostum ben yerinde olsaydım oradan satın alırdım yanlız almadan önce irtibata geçip kesinlikle G modeli olmamasını tembihlerim

dostum ben yerinde olsaydım oradan satın alırdım yanlız almadan önce irtibata geçip kesinlikle G modeli olmamasını tembihlerim

Bu cok onemli. İ9000g , i9000 den dusuk. Dikkatli ol. İkiside galaxy s 2 diye geciyor...

Konu Sahibi

Bu cok onemli. İ9000g , i9000 den dusuk. Dikkatli ol. İkiside galaxy s 2 diye geciyor...

görüntü olrak I9100 ile I9100G ayırt edilebilir mi? ayrıca sistemsel olarak I9100 olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz?

teşekkürler

görüntü olrak I9100 ile I9100G ayırt edilebilir mi? ayrıca sistemsel olarak I9100 olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz?

teşekkürler

galiba kutuda yazıyomus g modelı oldugu telefon alırsan kargo görevlisinin yanıdna aç eğer sorun varsa bildir ve geri göndersinler yoksa başın ağrır

Az önce yazmıştım ama sen miydin tam hatırlamadım Arkadaşım alışveriş yaptı Note 2 aldı daha sorun çıkmadı..Garantisi kendi garantileri yani kendi teknik servislerince yapılıyor

Biraz sallamissin. Note 2 piyasaya surulmedi

ben telefonumu oradan aldım vede sorunsuz kullanıyorum gayette memnunum. tavsiye ederim 12-13 saatte kapımda yurtiçi kargoyu gördüm ist. avcılardayım. Gerisi size kalmış telefonun kutusuna bile dokunmuyorlar root rom güncelletmek istemiyorsan.

Tepkiler: Hakan2635

Software95

Hakan bence güvenilir gibi duruyor bir dene kapıda ödeme seçeneğide var.Eline ulaştığında açar bakarsın bir sorun görürsen tutanak ile geri yollarsin bence

Bende galaxy s2 abimde galaxy s3 var s2 yurt dişindan abim getirdi ve kendi telefonunuda ordan alcakti fakat 1 tane pasaport oldugu için bu siteden(ANDROİDTELEFONLARI.COM) aldi galaxy s3 daha 1 ay olmadi telefonda hiç bir sorun yok %100 tavsiyemdir söyliyeyim!!!!!

Konu Sahibi
Hakan bence güvenilir gibi duruyor bir dene kapıda ödeme seçeneğide var.Eline ulaştığında açar bakarsın bir sorun görürsen tutanak ile geri yollarsin bence

Tuğçe, hala kararsızım, kapıda ödeme seçeneği sadece nakit ödemelerde geçerli, bütçede şu an ona uygun değil

ya buna nedersiniz? yorumlarınızı bekliyorum

Software95

hakan imei ile kendini yormak istiyorsan gittigidiyora bak ordakiler hep imei kopyalanmış oluyor telefon konusunda en son bakacağın yer orası olmalı sana söyliyeyim şimdiden

Konu Sahibi
hakan imei ile kendini yormak istiyorsan gittigidiyora bak ordakiler hep imei kopyalanmış oluyor telefon konusunda en son bakacağın yer orası olmalı sana söyliyeyim şimdiden

hızlı geri bildirim için çok teşekkürler Tuğçe

MücahitTokgöz

yani diyorsunki oradan telefon alma ?

teşekkürler
Goruntu olarak en ufak fark yok.kutuda yazar.

- - - Eklendi - - -

Kayit pasaport felan hic bulasma. Git temiz temiz al

MasteLaa

Üye
Yahu ben 2 yi nasıl yazdım normal Note yahu Note 2 var mı ki

- - - Eklendi - - -

Biraz sallamissin. Note 2 piyasaya surulmedi
Kardeşim yanlış yazmışım Note yahu 2 nasıl yazdım bilemedim kusuruma bakmayın lütfen

- - - Eklendi - - -

Bir de sallamışsın deme yahu moralim bozuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...