wt3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekobek2

Üye
    Konu Sahibi
wt3
Benim telefonda e-kitap uygulaması varda onun için türkçe kitap indirebileceğim link verebilirmisiniz?

meme4

Üye
kitaplar pdf uzantılıdır ama malesef bu trident txt uzantılıdır yani not defterine aç bişe yaz sonra dosya>farklı kaydet de kaydedecegin yeri seç dosya adını belirle kayıt türü metin belgesi(.txt) seç kodlama ansı de kaydete bas sonra telefona ebook klasörüne at telefonundan ebook a gir ve dosyayı aç ama verimli bir uygulama degil ğ ü ş ı vb türkçe karekterler görünmüyor

kumho_27

Üye
Trıdent w-t5 telefona nasıl format atabilirim bana yardımcı olabilir misiniz acil olaraka çok lazım da...

bekobek2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler meme4

meme4

Üye
Trıdent w-t5 telefona nasıl format atabilirim bana yardımcı olabilir misiniz acil olaraka çok lazım da...
androidten anlamam ama format işletim sisteminin tüm bilgilerini silip tekrar yüklemektir sıfır şekline getirmektir bu işlem trident için ya servise yollayıp (garanti varsa)telefonum yavaşladı çok kasıyor yazılımım bozuldu yazılımı tekrar yüklenmesini arz ediyorum diye bir kagıt koyup aras kargo karşı taraf ödemeli evşin elektromige yolla yada fabrika ayarlarına dön bölümüne gir şifre isteyecek degiştirilmediyse sonradan 1122 olması gerekiyor bu şifreyi girdikten sonra tamama basınca telefon yeniden açılcak ve kullanıcıya sunulan özellikler fabrika özelliklerine döncek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...