wpstore 125.000 barajını aştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu güvenlik önlemleri çoğu kullanıcıyı cezbedecektir. Benim için pek önemli değil ama

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu güvenlik önlemleri çoğu kullanıcıyı cezbedecektir. Benim için pek önemli değil ama

Wp8 vallet ve office uygulamalariyla is cevreleri icin cok guzel cozumler sunuyor tabi boyle bir sistemde guvenlik vazgecilmezdir ve microsoft bu konuda su andaki en titiz firma.

Metin MF

Üye
yav bırakın bunları daha opera mini bile yo...... Şaka şaka

iyi bir gelişme

SkyLaBTR

Üye
hayir 125 bine seviniyoruz.appstore 750 bin...

- - - Eklendi - - -

alovelyday

yav appstore 5-6 yıllık değil mi?? Ve şu anda çıkan herşey ilk önce appstore a çıkıyo... Wp nin marketi ise androidden daha hızlı gelişiyo... Ki wp8 çıkınca bu artış hızı da artacaktır bana göre... Yani appstore ile karşılaştırmak için erken

tamam da ben karsilastirma yapmiyorumki.yani kac yillikdir ne kadar hizda gelismistir bunlar beni ilgiendirmiyor kiben elime bir wp cihaz aldigimdaki sonuca gore ezigiz dedim..umarim anlatabilmisimdir...

pirenuri

Üye
arkadaşlar windows türkçe mağazasınınıda kurmuş yani yavaş yavaş geliyor buyrun buda sitesi ama yapım aşamasında oldugundan resimler felan görünmüyor şuanda

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bunun haberini yaklaşik olarak bir ay once vermiştim.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bayadır var kardeşim demek ki kaçırdın haberi sen

serinaga

Üye
Haydi bakalım, bir wp8 alınır artık ...

Abi wp8 yayinlandiktan sonra daha hizli gelisir demissin.. Dogrudur peki wp 7.5 nolacak bizim telefon cop mu oldu simdi... 7.5 platformunada uygulama yapiliyor mu ? Zira wp8 uygulamalari mango veya tango da calismiyacak bildigim kadariyla...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi wp8 yayinlandiktan sonra daha hizli gelisir demissin.. Dogrudur peki wp 7.5 nolacak bizim telefon cop mu oldu simdi... 7.5 platformunada uygulama yapiliyor mu ? Zira wp8 uygulamalari mango veya tango da calismiyacak bildigim kadariyla...

firmalar wp8 için kodladıklarını wp 7.5 için de kodlayabilecekler ama o kısım henüz muallak lakin 7.5 kullanıcısı mağdur edilmeyecek.

firmalar wp8 için kodladıklarını wp 7.5 için de kodlayabilecekler ama o kısım henüz muallak lakin 7.5 kullanıcısı mağdur edilmeyecek.

insallah agzimiza bir parmak bal surmezler :S aksi taktirde microsoft agir yara alir 7.5 e destegini keserek, sonucta 7.5 de henuz yeni bir platform...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
insallah agzimiza bir parmak bal surmezler :S aksi taktirde microsoft agir yara alir 7.5 e destegini keserek, sonucta 7.5 de henuz yeni bir platform...

Microsoftun destek sözü var zaten,ayrıca böyle bir riski de göze alamaz

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mevcut durumda zaten uygulamalar wp8 uyumlu wp7.5 olarak cikiyor. Yani wp8 icin ayri olarak uygulama yazilmiyor. İlerleyen donemde de tam tersi wp8 icin yazilip wp7.8 uyumlu olur. Yani wp7x kullanan telefonlar magdur olmamiş oluyor sadece telefonunuzu guncel tutmaniz yeterli. Wp7.8 guncellemesi verildiginde buyuk ihtimalle wp7.5 mango kullananlar markete erişemez.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
genel olarak wp8'e odaklandik fakat wp8'in en buyuk avantajlarindan birisi olan başka bir noktaya dikkat cekmek istiyorum. Ayni cekirdek yapisinin kullanildigi windows8'den bahsediyorum. Son bir ay icinde windowsstore uygulama sayisi 30.000 adet oldu. Guncel ve populer oyun ve uygulamalar deyim yerindeyse bu sisteme yagmur gibi yagiyor. Microsoft ocak ayinda windowsstore'un 100.000 uygulamayi gececegini acikladi. Ve bu oyun ve uygulamalar ayni zamanda wp8'e gore de kodlanmalarina başlanmiş. Wp8 onumuzdeki iki uc ay icinde 50.000 civari ektra oyun ve uygulamaya kavuşacak demektir bu.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Arkada microsoft olunca böyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...