WP8 vs Android Karşılaştırması (Video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
WP8 vs Android Karşılaştırması (Video)
[video=youtube;KUOVJeOR77M]http://www.youtube.com/watch?v=KUOVJeOR77M[/video]
Videodaki telefonlar donanım olarak benzerlik gösteriyormuş o yüzden bu iki telefonu kullanmış.
Videonun altındaki yorumlarda Android cihaz sahipleri kendi sistemlerini övmüş, fakat ben WP8'e geçtiğim için daha mutlu olacağım bana daha alıcı, hızlı ve stabil geldi.

Konuyu buraya açtım çünkü genele açarsam tartışmalar çıkabilir, videonun altındaki yorumları gördükten sonra korktum

Tarafsız olarak yorum yazarsak daha yararlı olur sanırım. Benim WP8'e geçme nedenim iOS kullanıcısı olmam ve stabilliğin önemli olması. Ayrıca tasarım işleriyle uğraşıyorum o yüzden arayüz, tipografi ve kullanım olarak WP8 daha ağır basıyor. Umarım uzun süre kullanımdan sonra da aynı stabillikte kalır da mutlu eder beni

papakudioflu

Emekli Yönetici
uzun sure kullanimdan sonra stabillikteki kararliligina kefil olabilirim. Lumia900 hala aldigim gunku gibi

Tepkiler: Esendağlı
uzun sure kullanimdan sonra stabillikteki kararliligina kefil olabilirim. Lumia900 hala aldigim gunku gibi

Kesinlikle Oyle .. 6 Aydir Lumia 900'umde Cerezleri Silmedim, Yaklasik 4 GB'lik Video 4'GB'lik Muzik 2 GB'lik Ise Resim Var ..

Bunun Disinda 20'den Fazla Oyun Ve Uygulama Var ..

Ustune Ustun Pes 2012, NFS, Asphalt, Fruit Ninja Gibi Oyunlari Kapatmadan Aciyorum ..

Inanir Misiniz .. Telefon 1 Saniye Bile Donmuyor, Takilmiyor .. O Derece Stabil Yanee ..

Ve Android Ile WP'unu Kiyaslamayin Lutfen Market Disinda .. =]

Tepkiler: efeler12
Google yazısı öylece kalakalınca gülmekten kendimi alamadım

Tepkiler: efeler12, nanotex ve Esendağlı
Windows Mobile'a Motorola MPX200 zamanlarında hastaydım fakat ne mpx200 ne mpx220 kullanmak nasip olmadıydı. kısmet 920 ile Windows Phone nasip olacak inşallah.

SkyLaBTR

Üye
Mobilim videoyu izleyemedim. Androidin sürümü kaç??

amcalu1

Üye
Gun bros niye yarım saatte açıldiysa

papakudioflu

Emekli Yönetici
Karsilastirmadaki cihaz prototip buyuk ihtimalle. Boot suresi normal bir wp'ye gore oldukca uzun geldi bana. Gun bros'un acilis suresi asiri fazla wp7.5'ta o kadar surmuyor.

Tartışma yaratmak istemiyorum ama Gun bross'da ne oldu wp'ye anlamadım bi anda tüm performans kayboldu. internet sayfalarında ise hız neredeyse aynı.

papakudioflu

Emekli Yönetici

Oyunda bir sorun olabilir. Ya da cihaz prototip olduğu içindir.

Oyunda sorun yok ezgi. İki secenek var. Ya oyun wp8 uyumlu degil ya da cihaz protip oldugu icin wp8 kararli surumu yuklu degil. Ama ne olursa olsun bu durum kabul edilemez. Bu kadar zamanda millet aya gidiyor

Tepkiler: efeler12
Yalnız o oyuna kadar WP8, 4.1 den başarılıydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...