Wp8 lumia920 1kasimda mediamarkt'ta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ya abim şu 920çıksın artıkta şu asıl fiyat nedir görelim artık valla korkuyorum 1500-1600u geçer gider diye rüyamda bile gördüm 1600e gelmiyordu bile Inşallah öyle olur

1600 ise fena değil ama bence bu telefon bu kadar edermi tartışılır.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

1600 ise fena değil ama bence bu telefon bu kadar edermi tartışılır.

cihaz geldiginde bakariz eder mi etmez mi. Cihazi inceleyen arkadaşlar fikirlerini paylaşir. Bana sorarsaniz 1600-1700 anasinin ak sutu gibi helaldir bu cihaza.

Tepkiler: n000k
aynen öyle abi gerçekten eder ama ucuz olsa biraz daha ne olacak

ELumia

Üye
Agresif fiyat politikası, vergilerin ağır olduğu bir ülkede telefonun fiyatını normalden daha düşük olarak fiyatlandırmak demek mi oluyor?

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Agresif fiyat politikası, vergilerin ağır olduğu bir ülkede telefonun fiyatını normalden daha düşük olarak fiyatlandırmak demek mi oluyor?

rakiplerin emsal modelleriyle fiyat rekabetine de girecegini belirtmişler.

Tepkiler: ELumia ve n000k
aynen katılıyorum kafayı yeycem artık beklemekten nette ne kadar video varsa hepsine baktım aşk böyle bir şey işte

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mediamarkt sitesinde yapilan duzenlemeye gore lumia920'nin mediamarkt raflarina gelişi 15kasim tarihine ertelendi.

mediamarkt sitesinde yapilan duzenlemeye gore lumia920'nin mediamarkt raflarina gelişi 15kasim tarihine ertelendi.

Hımmm Nokia Avrupa bölgesinde en yüksek fiyat verdiği ülkelere en önce gelir diye düşünüyordum.
Almanya'yı bile 15 Kasım'a ertelediyse Türkiye'deki çıkış tarihi muhtemelen Aralık'ın ilk haftasına sarkacak

- - - Eklendi - - -

Bu arada Amerika'daki de bir hafta ertelenmiş.
AT&T'den çıkacak olan Lumia 920, 2 Kasım'dan 9 Kasım'a kaymış.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
almanya'daki erteleme operatorlerle ilgili degil mediamarktla sinirli.

Sonuçta Türkiye'ye Kasım'ın 2. yarısından önce gelemeyeceği kesin.
Çünkü ilk piyasaya sürüleceği ülkelerde bile 2. haftaya ertelendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...