komando04
Üye
Bizim gibi ülkeler için Lumia 920'nin fiyatı 700-750 dolar arasında olacak.
Bu da ortalama 1300 TL yapıyor. (Vergiler, garanti ve kar marjı hariç)
300 TL de vergi, garanti ve kar marjı koyarsak ülkemiz için 1600 TL optimum fiyat olur.
Bizim gibi ülkeler için Lumia 920'nin fiyatı 700-750 dolar arasında olacak.
Bu da ortalama 1300 TL yapıyor. (Vergiler, garanti ve kar marjı hariç)
300 TL de vergi, garanti ve kar marjı koyarsak ülkemiz için 1600 TL optimum fiyat olur.
1600 ise fena değil ama bence bu telefon bu kadar edermi tartışılır.
bende dedim 212 ye gidince kurcalarim
Agresif fiyat politikası, vergilerin ağır olduğu bir ülkede telefonun fiyatını normalden daha düşük olarak fiyatlandırmak demek mi oluyor?
buda demek oluyorki bence bize uygun bir fiyatla satışa çıkacak.. 1500-1600 arası!!
rakiplerin emsal modelleriyle fiyat rekabetine de girecegini belirtmişler.
buda demek oluyorki bence bize uygun bir fiyatla satışa çıkacak.. 1500-1600 arası!!
cihaz geldiginde bakariz eder mi etmez mi. Cihazi inceleyen arkadaşlar fikirlerini paylaşir. Bana sorarsaniz 1600-1700 anasinin ak sutu gibi helaldir bu cihaza.
aynen katılıyorum kafayı yeycemartık beklemekten nette ne kadar video varsa hepsine baktım aşk böyle bir şey işte
Poweroutlet diyorsun yani
oda birşeymi benim telefon lumia 920 videolariyla doldu taştı günde 2-3 defa sıradan izliyorum.aynen katılıyorum kafayı yeycemartık beklemekten nette ne kadar video varsa hepsine baktım aşk böyle bir şey işte
oda birşeymi benim telefon lumia 920 videolariyla doldu taştı günde 2-3 defa sıradan izliyorum.
mediamarkt sitesinde yapilan duzenlemeye gore lumia920'nin mediamarkt raflarina gelişi 15kasim tarihine ertelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?