Aslında haber benim birkaç sayfa önce paylaştığım haberin aynısı.
WMpoweruser daha yeni paylaşıyor.
Sadece haberi görselle süslemek istemişler ve kullanıcıların zihninde canlandırmak adına örnek olarak o uygulamanın ekran görüntüsünden yararlanmışlar.
Panik yapacak bir durum yok
Benim korktuğum nokta şu, geliştiricilerin SDK'daki kayıtları açarak gördükleri o "12-key input" ifadesinin zaten "arama" kısmında kullanmakta olduğumuz 12 tuşlu klavyeyi ifade etmesi. İnşallah düşündüğüm şey değildir.
Yani umarım aynı klavye mesajlaşma kısmında da aktif olur.
Benim korktuğum nokta şu, geliştiricilerin SDK'daki kayıtları açarak gördükleri o "12-key input" ifadesinin zaten "arama" kısmında kullanmakta olduğumuz 12 tuşlu klavyeyi ifade etmesi. İnşallah düşündüğüm şey değildir.
Yani umarım aynı klavye mesajlaşma kısmında da aktif olur.
Paylaşım için geliştirme olmamış android ve diğer telefonlardaki hızlı paylaşım falan yok.Nokia bari kendi yapsaydı NFC desteği yıllardır var bir paylaşımı geliştiremedi.
Ya acaba slow motion video çekimleri sisteme gelirmi? Gelirse de biz 820 sahiplerine de verirlermi bu özelliği? İphone da deneyim ettim çok hoşuma gitti @bulutsuzgece
Ya acaba slow motion video çekimleri sisteme gelirmi? Gelirse de biz 820 sahiplerine de verirlermi bu özelliği? İphone da deneyim ettim çok hoşuma gitti @bulutsuzgece