Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

beats

Üye
Kusura bakmayın hocam yanılttığım için
Yanıltma olduğu için değil, ki geleceği söylendi daha önce uygulamadan alıntı olduğu için paylaştım senden kaynaklanan birşey yok yani.

Tepkiler: PureFood

slmrt

Üye
ortalık karıştı herşey birbirine girdi gibi oldu bi anda geleceği söylentisi var fotoğraf benzerlik kurbanı

Konu Sahibi
ortalık karıştı herşey birbirine girdi gibi oldu bi anda geleceği söylentisi var fotoğraf benzerlik kurbanı

Aslında haber benim birkaç sayfa önce paylaştığım haberin aynısı.
WMpoweruser daha yeni paylaşıyor.
Sadece haberi görselle süslemek istemişler ve kullanıcıların zihninde canlandırmak adına örnek olarak o uygulamanın ekran görüntüsünden yararlanmışlar.
Panik yapacak bir durum yok

Tepkiler: slmrt ve BLasTeaR
Konu aldı başını gidiyor.Patladı gitti muhabbeti herhalde maxicepin en çok konuşulan konusudur bu

Tepkiler: BLasTeaR ve PureFood

PureFood

Üye
Artık Windows Phone 9'da .exe'leri çalıştırma özelliği eklerler. Ne de olsa özellik kalmadı 9'a, onu versinler yeter zaten

Tepkiler: emz
    Konu Sahibi
Aslında 12 tuşlu giriş metodu şuan sistemlerimizde mevcut.
Ancak yalnızca "arama" kısmında kullanabiliyoruz.
Mesaj yazma kısmında kullanamıyoruz.

Yani olayı çok büyütmemek lazım.
Tek yapmaları gereken bu modun mesaj yazarken de kullanılmasına izin vermek. (Ki verilecek gibi duruyor)

Tepkiler: papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sadece kayıt defterine tek bir komut eklenerek aktif edilir.

Tepkiler: ÖEY ve bulutsuzgece

csH

Üye
mesajlardaki ikonlar da düzenlense iyi olur gülücük gönderiyorum kare çıkıyor

Konu Sahibi
sadece kayıt defterine tek bir komut eklenerek aktif edilir.

Benim korktuğum nokta şu, geliştiricilerin SDK'daki kayıtları açarak gördükleri o "12-key input" ifadesinin zaten "arama" kısmında kullanmakta olduğumuz 12 tuşlu klavyeyi ifade etmesi. İnşallah düşündüğüm şey değildir.
Yani umarım aynı klavye mesajlaşma kısmında da aktif olur.

slmrt

Üye
mantıklıymış

Müzik Player'da ekrana ileri geri ve kapat tuşları gelecek mi tileye?

Paylaşım için geliştirme olmamış android ve diğer telefonlardaki hızlı paylaşım falan yok.Nokia bari kendi yapsaydı NFC desteği yıllardır var bir paylaşımı geliştiremedi.

dakamon

Üye
Ya acaba slow motion video çekimleri sisteme gelirmi? Gelirse de biz 820 sahiplerine de verirlermi bu özelliği? İphone da deneyim ettim çok hoşuma gitti @bulutsuzgece

Konu Sahibi

Bilgileri SİM'e aktarma...

Rehberi dışa kaydetme, rehberi içeri aktarma...

Tepkiler: OttomaN TigeR, skynet, 4MaGuS ve 3 diğerleri