Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

papakudioflu

Emekli Yönetici
artık indirilen mp3'ler direk olarak müzik klasörüne kaydedilebilcek.

Tepkiler: PureFood

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk haftasıyla başlar haziranın ortasını buluruz bence ama inşallah dediğin gibi olur
hayır deneme sürümünü sormuştun. Geliştirici ön izleme programı aynı anda tüm dünyada başlıyor

Tepkiler: Dejavuex

PureFood

Üye
Bomba patlayacak derdim şu zamana kadar, ama bu bomba değil başka bir şey ne diyeceğimi bilemiyorum

Tepkiler: OttomaN TigeR
Eylem merkezi de gelecek değil mi preview sürümünde ?

birde şu arama seçeneklerine baksanız arkadaşlar video Call falan yazıyomu acaba??

papakudioflu

Emekli Yönetici
başlat ekranı arka planı
Tarayıcı senkronizasyonu
confimed

Tepkiler: beats
dosya yöneticisi geldiğine göre hack yapılabilir mi

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani canlı kutucukların olduğu ana ekranınıza duvar kağıdı atayabilirken telefonunuzda veya pc'nizdeki oturumlarınıza geçiş yağarken herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan diğer cihazınızda aynı oturum açılacak.

tam olarak pc'de tarayıcınız açık ve acilen çıkmanız gerekiyor. Kapatıp çıkıyorsunuz ve aynı oturuma telefonunuzda devam ediyorsunuz. Veya telefondan bir siteyi sık kullanılanlara ekliyorsunuz aynısı pc'de de ekleniyor.

Tepkiler: kimbilir_01
oha çok iyi

Eğer symbian kullandıysan bu senin için hiç sorun olmamalı.Ondada aynı şey Bırakalımda bunu görebildiğimize şükredelim.Belki nisan ayında bunun resimli halini kullanacağız bilemeyiz ama bu bir sorun değildir.Galeriya girip istediğin resmin ismini değiştir burdan işlemini yap.Symbiandan alıştığım bir yöntem

sayfaya yenikense iyi olur yeni özellikleri ekleseniz.

Tepkiler: teAtalay

dakamon

Üye
başlat ekranı arka planı
Tarayıcı senkronizasyonu
confimed
tarayıcı senkronizasyon u derke
valla canlandıramadım kafamda o zaman internet Explorer mı kullanmamız gerekecek bilgisayardan bide bu bilgisayara Microsoft hesabımızı tanımlamamız gerekecekmi diğer bir soru da Windows 8.1 de mi sadece geçerli olacak bu geçiş yapma bu 3 soruyu kombo yapıp cevaplayabilirsiniz. Bir soru da siz böyle bir şeyi hiç yaptınız mı?

Ben win 8.1 32 bit pro var. Sadece ben de device gözüküyor sorun var herhalde 64 bit olmadığından. Dreamspark hesabı ne tam bilmiyorum ama ücretli Developer unlock 'um var.

4MaGuS

Üye
hazır söylemişken şuan resimlerde isim falan değiştirilmiyor bunuda büyük ihitmal 8.1 dosya yönetici ile çözerler haralde buda önemli bir eksik sayılır kimilerine göre