Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

valla Joe belfiore yarın gelecek demediği sürece ben beklemiyorum ama inşallah gelir

Gelmezse busefer gerçekten satıcam ama ben hep satcam diyorum büyümü yaptılar ne yaptılarsa windows phone kullanıcılarına satamıyoruz cihazı gerçi satsam ne alcam 250 liraya alıyorlar ..

Tepkiler: Dilaver Kaplan
Ya bzen acaba burayı takip edip paçalar erken sıvadığım içi mi çok sinir oluyorum hakikatten de resmiyete bakılırsa windowsun güncelleme vakti felan olsun adamlar suçsuz ama kuçuk çocuk gibi kandırıldığımıda düşünmüyor deılım

PTT İle GönderiLdi

marslin

Üye
Gelmezse busefer gerçekten satıcam ama ben hep satcam diyorum büyümü yaptılar ne yaptılarsa windows phone kullanıcılarına satamıyoruz cihazı gerçi satsam ne alcam 250 liraya alıyorlar ..
jelatini değiştirmeden önce 250-350 diyordu jelatini değiştirdim başka bi dükkana sordum 350-450 dedi şok geçirdim adam galiba telefondan anlamıyor neyse yarın gelir güncelleme ya dimi

Güncelleme geldikten sonra belki azda olsa değer kazanır cihazlar.umarım yarınki güncelleme bizleri memnun edecek içerikle gelirde kafamızdaki olumsuz düşüncelerden kurtuluruz.

Tepkiler: marslin
jelatini değiştirmeden önce 250-350 diyordu jelatini değiştirdim başka bi dükkana sordum 350-450 dedi şok geçirdim adam galiba telefondan anlamıyor neyse yarın gelir güncelleme ya dimi
Güncelleme yarın %99 ihtimalle bana göre gelicek tom warrene görede yarın gelicek ..

Tepkiler: marslin

Dejavuex

Üye
yıkarlar burayı yıkarlar güncelleme gelmesin

ykd96

Üye
çok ters zamanda geliyor ya.
az kafa dağıtın gençler;
+++++++
link kaldırıldı bazı arkadaşlarda kalp varmış korkmuşlar.

Son düzenleme:
Nükleer silah kullanırlar. İnşallah eksiksiz gelir ve yarın gelir. Kişisel fikrim kesin yine her zamanki gibi sorunlar olacak ve biz şikayet edeceğiz. Sonra bazıları güncellemeyle düzelir diyecek. Hep aynı şey... Ama seviyorum işte WP yi napayım.

İndiririz.yarın kesin tüm lumıalara geliyor dimi 8.1

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
çok ters zamanda geliyor ya.
az kafa dağıtın gençler

Şimdi senin bu yaptığın insanlık mı ? Güvenip tıklıyoruz karşılaştığımız şeye bak . Panik atak hastalığı olan birinin bu bağlantıyı tıkladığında yaşayabileceklerini düşünebiliyor musun ? Liseli ergen şakaları yapma burada . Sil o bağlantıyı da .

Tepkiler: Serhan
Sağol kardeşim

Serhan

Üye
Çok haklısın kardeşim

Tepkiler: ErturkSahin
Sağol

ykd96

Üye