Heimdalll Üye 14 nisan dememiş ki hafta içi demiş sadece, bence pazartesiye şartlamayın kendinizi hayal kırıklığı olabilir
14 nisan dememiş ki hafta içi demiş sadece, bence pazartesiye şartlamayın kendinizi hayal kırıklığı olabilir
luckysleven Üye Evet bende dikkat ettim adamın mesajında 14 yada hafta başı diye bir tek kelime geçmiyor : )
Makale_Helvetia Üye pazartesi olmazsa salı olur early next week'in anlamı budur..çarşamba hafta ortası olur
saynesim Üye Bence 14 15 nisanda 8.1 fırtınasına hazır olalım çok şey değişecek arkadaşlar14 nisan Windows Phone günüdür
Bence 14 15 nisanda 8.1 fırtınasına hazır olalım çok şey değişecek arkadaşlar14 nisan Windows Phone günüdür
kamil5028347 Üye gaag' Alıntı: 14 nisan dememiş ki hafta içi demiş sadece, bence pazartesiye şartlamayın kendinizi hayal kırıklığı olabilir Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki hafta başında demiş işte bundan ne anlıyoruz tabiki pazartesi early next week hafta başında demek daha nasıl açıklasın Hesap makinesi ile gönderildi
gaag' Alıntı: 14 nisan dememiş ki hafta içi demiş sadece, bence pazartesiye şartlamayın kendinizi hayal kırıklığı olabilir Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki hafta başında demiş işte bundan ne anlıyoruz tabiki pazartesi early next week hafta başında demek daha nasıl açıklasın Hesap makinesi ile gönderildi
sinan430 Üye 14 ünde sınavlarım başlıyyo bütün hafta gınde ik sınav ve sınavlarım bir sonraki haftada devam ediyor ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
14 ünde sınavlarım başlıyyo bütün hafta gınde ik sınav ve sınavlarım bir sonraki haftada devam ediyor ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Makale_Helvetia Üye o zaman preview ne zaman gelirse whatsapp da o zaman gelir..bunun başka açıklaması olamaz bence..
habbuj Üye Makale_Helvetia' Alıntı: o zaman preview ne zaman gelirse whatsapp da o zaman gelir..bunun başka açıklaması olamaz bence.. Genişletmek için tıkla ... whatsapp ve birçok güncellemenin wp8.1 ile geleceğini düşünüyorum çünkü uzantıda değişecek
Makale_Helvetia' Alıntı: o zaman preview ne zaman gelirse whatsapp da o zaman gelir..bunun başka açıklaması olamaz bence.. Genişletmek için tıkla ... whatsapp ve birçok güncellemenin wp8.1 ile geleceğini düşünüyorum çünkü uzantıda değişecek
habbuj Üye sinan430' Alıntı: 14 ünde sınavlarım başlıyyo bütün hafta gınde ik sınav ve sınavlarım bir sonraki haftada devam ediyor ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... aynen benimde indirip sınavlardan sonra kullanırsın artık
sinan430' Alıntı: 14 ünde sınavlarım başlıyyo bütün hafta gınde ik sınav ve sınavlarım bir sonraki haftada devam ediyor ya MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... aynen benimde indirip sınavlardan sonra kullanırsın artık
ThunderblastX Üye Bende artık buralara 14une kadar uğramam her gün takip etmekten bıktım joe amca sonunda gün verdi
hookword Üye Benim bu adamın ingilizcesine güvenim kalmadı ama dediğiniz gibi olur da pazartesi gelir inşallah
habbuj Üye Evet ThunderblastX' Alıntı: Bende artık buralara 14une kadar uğramam her gün takip etmekten bıktım joe amca sonunda gün verdi Genişletmek için tıkla ... en azından meçhul olmaktan çıktı
Evet ThunderblastX' Alıntı: Bende artık buralara 14une kadar uğramam her gün takip etmekten bıktım joe amca sonunda gün verdi Genişletmek için tıkla ... en azından meçhul olmaktan çıktı
ON9 Üye Bende de Çin malı olanı vardı bu resmin ama 96 KB mağduru olduğumdan paylaşamadım sekajmer' Alıntı: çok teşekkür ederim . 15dakika aradım bulamadım Genişletmek için tıkla ...
Bende de Çin malı olanı vardı bu resmin ama 96 KB mağduru olduğumdan paylaşamadım sekajmer' Alıntı: çok teşekkür ederim . 15dakika aradım bulamadım Genişletmek için tıkla ...
ON9 Üye ErturkSahin' Alıntı: Geliştirici hesabı dediğimiz o zaten Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş hepimiz geliştirici olmuşuz işe bak ya. Ulan Microsoft bizi Developer da yaptın ya helal olsun sana
ErturkSahin' Alıntı: Geliştirici hesabı dediğimiz o zaten Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş hepimiz geliştirici olmuşuz işe bak ya. Ulan Microsoft bizi Developer da yaptın ya helal olsun sana
habbuj Üye Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama lumiada çektiğim sıkıntılardan birisi kendi ses kaydedici programı olmamasıydı acaba wp8.1 ile gelecek mi?
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama lumiada çektiğim sıkıntılardan birisi kendi ses kaydedici programı olmamasıydı acaba wp8.1 ile gelecek mi?