dilmenibrahim
Üye
Rica ederim. Hafıza kartı konusu açılmış. Yorumunuz olursa oraya alalım. Taşlamayın arkadaşlarValla bende sandisk 32'lik kartını alacaktım ama bu yorumunuzdan sonra sanırım toshiba alacağım
Evet haklı olabilirsin,şu 8.1 gelsede uygulamalı olarak bir görsek,tabii 1520 süper cihazda hem çok büyük hemde pahalı.bu arada 5' 930 geldi ama pil olarak çok zayıf kaldı3 kolon ufak cihazlarda boyutu ufak kalır şimdi 920 göz önüne alındığında iki kolonun üçe bölünmüş hali ufak kalır 3 kolon saçma kalır onun için büyük ekranlo telefonların olması gerekli beş ve üzeri ekranlar gelmeli bence 1520 de üç kolon harika görünüyor o ayrı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yok,asayiş berkemalbiriniz bi güncelleme kontrolü yapabilir mi birine güncelleme gelmişte
Mobil veri şuan için yok.Arkadaşlar mobil veri kısayolu hakkında son durum nedir ?
Maalesef mobil veri açma/kapatma kısayoluyla ilgili şu an için gelişme yok.
Muhtemelen final sürümde de olmayacak.
Neden bunu eksik bıraktılar acaba,anlamak mümkün değil.Maalesef mobil veri açma/kapatma kısayoluyla ilgili şu an için gelişme yok.
Muhtemelen final sürümde de olmayacak.
Güncelbiriniz bi güncelleme kontrolü yapabilir mi birine güncelleme gelmişte
Abi internetsiz bir akıllı telefon düşünülemez. Bu yüzden veri açma/kapama kısayoluna lüzum duymamışlar galiba.Neden bunu eksik bıraktılar acaba,anlamak mümkün değil.
karayoluAbi internetsiz bir akıllı telefon düşünülemez. Bu yüzden veri açma/kapama karayoluna lüzum duymamışlar galiba.
Düzelttim.karayolu
20.00 da da yayınlanmıştı ama. .Heyecan yok Windows Phone değil.
Windows 8.1 Update 1 biraz önce yayınlandı.
Hadi bakalım sıra Windows Phone 8.1'de.
20.00 da da yayınlanmıştı ama. .Heyecan yok Windows Phone değil.
Windows 8.1 Update 1 biraz önce yayınlandı.
Hadi bakalım sıra Windows Phone 8.1'de.
20.00 da da yayınlanmıştı ama. ..
20.00 da da yayınlanmıştı ama. ..
+1İyi de koymamaları için geçerli bir sebep bulamıyorum ben.
beni unuttunuzAçıkcası bu muhabbetler yüzünden belli başlı kullanıcılar hiç yazmaz konulara dahil olmaz oldu. Farkettiyseniz? MR.h Ben dilmenibrahim v.b neden acaba!
beni unuttunuzAçıkcası bu muhabbetler yüzünden belli başlı kullanıcılar hiç yazmaz konulara dahil olmaz oldu. Farkettiyseniz? MR.h Ben dilmenibrahim v.b neden acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?