Sensation
Emekli Yönetici
Yukarıdan görünen bildirimi kapatabileceksiniz. Hatta her uygulamaya özel zil sesi ve titreşim seçeneğine kadarBide whatsapp da kişi 3 tane arka arkaya mesaj atığında 3 kere üst üste bildirim geliyor buda düzelecek mi ?
Edit yanlışlık oldu.Yukarıdan görünen bildirimi kapatabileceksiniz. Hatta her uygulamaya özel zil sesi ve titreşim seçeneğine kadar
Kapatılırsa hiçbiri gelmezYukarıdan görünen bildirimi kapatabileceksiniz. Hatta her uygulamaya özel zil sesi ve titreşim seçeneğine kadar
3 Tane gelse dahi 1 sürüklemede 3 tanesini silebleceksin.Ha bire bildirim sürüklemekten bıktım
Her uygulamaya özel ayar yapılabiliyor, kişiye kalmış. Kutuda yine görünecekEdit yanlışlık oldu.
Kapatılırsa hiçbiri gelmez
8.1 de dosya klasörleme geliyor videosu aylar önce çıktı ama birazdan paylaşıcam.Geldi arkadaşlar sormuştu bugün 8.1 de bildirimler gözükmeyecek klasörlerde ama kısayol iphone gibi olucak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 de dosya klasörleme geliyor videosu aylar önce çıktı ama birazdan paylaşıcam.Geldi arkadaşlar sormuştu bugün 8.1 de bildirimler gözükmeyecek klasörlerde ama kısayol iphone gibi olucak.
Evet ama 8.1 de öyle olucak.Bu video baya eski yalnız.
O zamanlar eski baya oldu ama klasörleme aynı böyle gelicek.bildirim merkezini gördünmü ?
Evet ama 8.1 de öyle olucak.
O zamanlar eski baya oldu ama klasörleme aynı böyle gelicek.
Tabikide ama çok fazla özentilik olmuş yani ama yapıcak birşey yok androidde öyle iosta öyle windows phone 8.1 de öyle.İyi yine iş görür.
Tüm cihazlara geliyor, ekran ayrımı yapmadan. 3 kolonŞu 4" , 4.3" cihazlara 2.5 kolon verilecekti sanki haylen sağlammı o bilgi?
Tüm windows phone 8.1 cihazlar 3 kolon alıcak ancak 620 nin 2.5 kolon alması ihtimalide olabilir ama tabi resmi olarak hepsine 3 kolon gelcek dendi.Şu 4" , 4.3" cihazlara 2.5 kolon verilecekti sanki haylen sağlammı o bilgi?
Bir videoda L 720 de 2.5 kolon vardı, 3 mü gelecek 2,5 muTüm cihazlara geliyor, ekran ayrımı yapmadan. 3 kolon
3 kolon gelicek resmi olarak.Bir videoda L 720 de 2.5 kolon vardı, 3 mü gelecek 2,5 mu
İzninle dailymotionda paylaştım youtubeye giremeyen arkadaşlarımız için sonuna nick ekledim.Windows Phone 8.1, klavyede WordFlow özelliğiyle uçuşa hazır olun:
adam ne yazmış beeWindows Phone 8.1, klavyede WordFlow özelliğiyle uçuşa hazır olun:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?