emz Üye KenanK' Alıntı: 3. Kolon Desteği L520 için onaylandı. Bütün Lumialar alabilir. Genişletmek için tıkla ... işte buuuu!!!!! Yipyipyip Hurrrraaaa Sonunda beklenen ve duyduğum en güzel haber. Bir 520 kullanıcısı olarak çok mutluyum şu an. MS ye çoook teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Telgrafla gönderildi.
KenanK' Alıntı: 3. Kolon Desteği L520 için onaylandı. Bütün Lumialar alabilir. Genişletmek için tıkla ... işte buuuu!!!!! Yipyipyip Hurrrraaaa Sonunda beklenen ve duyduğum en güzel haber. Bir 520 kullanıcısı olarak çok mutluyum şu an. MS ye çoook teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Telgrafla gönderildi.
emz Üye NoRock' Alıntı: senin ben var ya cümlenin sonunda yıkıldım resmen Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020) Genişletmek için tıkla ... Aynen. O cümle beni benden aldı. Hemen ayarlara giriyordum ki tam o anda sonunu okudum ve bitirici darbeyi yedim. Abi çok kötüsünüz Telgrafla gönderildi.
NoRock' Alıntı: senin ben var ya cümlenin sonunda yıkıldım resmen Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020) Genişletmek için tıkla ... Aynen. O cümle beni benden aldı. Hemen ayarlara giriyordum ki tam o anda sonunu okudum ve bitirici darbeyi yedim. Abi çok kötüsünüz Telgrafla gönderildi.
leeshore Üye emz' Alıntı: Aynen. O cümle beni benden aldı. Hemen ayarlara giriyordum ki tam o anda sonunu okudum ve bitirici darbeyi yedim. Abi çok kötüsünüz Telgrafla gönderildi. Genişletmek için tıkla ...
emz' Alıntı: Aynen. O cümle beni benden aldı. Hemen ayarlara giriyordum ki tam o anda sonunu okudum ve bitirici darbeyi yedim. Abi çok kötüsünüz Telgrafla gönderildi. Genişletmek için tıkla ...
respection123 Üye emz' Alıntı: işte buuuu!!!!! Yipyipyip Hurrrraaaa Sonunda beklenen ve duyduğum en güzel haber. Bir 520 kullanıcısı olarak çok mutluyum şu an. MS ye çoook teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Telgrafla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 3 değilde tahminimce 2.5 verirler. 2.5 kolon daha iyi
emz' Alıntı: işte buuuu!!!!! Yipyipyip Hurrrraaaa Sonunda beklenen ve duyduğum en güzel haber. Bir 520 kullanıcısı olarak çok mutluyum şu an. MS ye çoook teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Telgrafla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 3 değilde tahminimce 2.5 verirler. 2.5 kolon daha iyi
emz Üye Eren_MT' Alıntı: 3 değilde tahminimce 2.5 verirler. 2.5 kolon daha iyi Genişletmek için tıkla ... Onu opsiyel yaparlar bence. O daha iyi olur. 3 kolon da olur 2,5 da. Onu da seçeriz ayarlardan. Yeter ki versinler Telgrafla gönderildi.
Eren_MT' Alıntı: 3 değilde tahminimce 2.5 verirler. 2.5 kolon daha iyi Genişletmek için tıkla ... Onu opsiyel yaparlar bence. O daha iyi olur. 3 kolon da olur 2,5 da. Onu da seçeriz ayarlardan. Yeter ki versinler Telgrafla gönderildi.
emz Üye leeshore' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Evde aynen o tepki yaşandı Telgrafla gönderildi.
TurboCall Üye skynet' Alıntı: 620'ye kolon molon vermezler Genişletmek için tıkla ... Benim düşüncem şu yönde 520 ye 3 kolon geliyor resmi olarak kanıtlandı @WindowsPhone onaylı hesabından ama 620 ye hani bi ara sızmıştıya belki bir ihtimal 2.5 kolon verebilirler. bowerx' Alıntı: Güncellemeyi pcden yapabilirmiyiz peki? Genişletmek için tıkla ... Hayır Mobil Cihazlardan OTA Yoluyla.
skynet' Alıntı: 620'ye kolon molon vermezler Genişletmek için tıkla ... Benim düşüncem şu yönde 520 ye 3 kolon geliyor resmi olarak kanıtlandı @WindowsPhone onaylı hesabından ama 620 ye hani bi ara sızmıştıya belki bir ihtimal 2.5 kolon verebilirler. bowerx' Alıntı: Güncellemeyi pcden yapabilirmiyiz peki? Genişletmek için tıkla ... Hayır Mobil Cihazlardan OTA Yoluyla.
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Gregor Mendel' Alıntı: O zaman 3 kolon bize de gelir aboooo Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 3310 a zannetmiyorum Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Gregor Mendel' Alıntı: O zaman 3 kolon bize de gelir aboooo Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 3310 a zannetmiyorum Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
BomberMAn TR01 Üye papakudioflu' Alıntı: Cortananın yeteneklerinin sınırlarını şimdilik bilmiyoruz. Orda takvim ve hatırlatma saatleri var. Genişletmek için tıkla ... hatırlatma saatleri değil abi.ekranın ortasındaki büyük saat ile sağ üst köşedeki saat farklı
papakudioflu' Alıntı: Cortananın yeteneklerinin sınırlarını şimdilik bilmiyoruz. Orda takvim ve hatırlatma saatleri var. Genişletmek için tıkla ... hatırlatma saatleri değil abi.ekranın ortasındaki büyük saat ile sağ üst köşedeki saat farklı