Rainesto Üye kimbilir_01' Alıntı: o nasıl oluyor? Hata yı değil develop kısmını kastederek soruyorum kardeş Genişletmek için tıkla ... preview For Developers programı var ya onu kasdediyor MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kimbilir_01' Alıntı: o nasıl oluyor? Hata yı değil develop kısmını kastederek soruyorum kardeş Genişletmek için tıkla ... preview For Developers programı var ya onu kasdediyor MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
TurboCall Üye OHAA KenanK' Alıntı: 3. Kolon Desteği L520 için onaylandı. Bütün Lumialar alabilir. Genişletmek için tıkla ... AAA süper Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OHAA KenanK' Alıntı: 3. Kolon Desteği L520 için onaylandı. Bütün Lumialar alabilir. Genişletmek için tıkla ... AAA süper Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Yanlış duymadıysam etkinliğe katılanlara Xbox One + 500 dolarlık mağaza çeki hediye ediyorlar Genişletmek için tıkla ... Doğru duymuştum dostum. Ayrıca 9" e kadar Windows Phone ve Windows tabletlerden lisans Ücreti kaldırıldı.
bulutsuzgece' Alıntı: Yanlış duymadıysam etkinliğe katılanlara Xbox One + 500 dolarlık mağaza çeki hediye ediyorlar Genişletmek için tıkla ... Doğru duymuştum dostum. Ayrıca 9" e kadar Windows Phone ve Windows tabletlerden lisans Ücreti kaldırıldı.
Rainesto Üye papakudioflu' Alıntı: Doğru duymuştum dostum. Ayrıca 9" e kadar Windows Phone ve Windows tabletlerden lisans Ücreti kaldırıldı. Genişletmek için tıkla ... afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
papakudioflu' Alıntı: Doğru duymuştum dostum. Ayrıca 9" e kadar Windows Phone ve Windows tabletlerden lisans Ücreti kaldırıldı. Genişletmek için tıkla ... afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kahraman333333 Üye Goodjober' Alıntı: afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... build galiba
Goodjober' Alıntı: afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... build galiba
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Goodjober' Alıntı: afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Build etkinliği...
Goodjober' Alıntı: afedersiniz ne etkinliği MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Build etkinliği...
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap leeshore' Alıntı: Evet arkadaşlar an itibariyle 8.1 güncellemesi geldi demek için sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... senin ben var ya cümlenin sonunda yıkıldım resmen Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
leeshore' Alıntı: Evet arkadaşlar an itibariyle 8.1 güncellemesi geldi demek için sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... senin ben var ya cümlenin sonunda yıkıldım resmen Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
papakudioflu Emekli Yönetici turbocoreburada' Alıntı: S aatler Nasıl Farklı Olabiliyor ? Genişletmek için tıkla ... Cortananın yeteneklerinin sınırlarını şimdilik bilmiyoruz. Orda takvim ve hatırlatma saatleri var.
turbocoreburada' Alıntı: S aatler Nasıl Farklı Olabiliyor ? Genişletmek için tıkla ... Cortananın yeteneklerinin sınırlarını şimdilik bilmiyoruz. Orda takvim ve hatırlatma saatleri var.