respection123
Üye
BREAKING!neye göre diyosun bunu peki
Bende her zaman bunu söylüyorum ama burdaki arkadaşların fikirleri çok zor değişirYerinizde olsaydım elimdeki tüm Microsoft'a ait ürünleri elden çıkarırdım. 2 gündür neler çekiyorum onlar yüzünden. Şahsen tüm uygulamalarımı marketten kaldırmak ve Mac'e geçiş yapıp open source projeler üzerinde çalışmak istiyorum. Ramak kaldı bu isteklerimi gerçekleştirmeme.
Hocam hayırdır ne oldu? Çok agresifleşmişsiniz. Siz beğeniyordunuz? Sizi sinirlendirecek ne yaptı bu MS? Vallahi yandılarYerinizde olsaydım elimdeki tüm Microsoft'a ait ürünleri elden çıkarırdım. 2 gündür neler çekiyorum onlar yüzünden. Şahsen tüm uygulamalarımı marketten kaldırmak ve Mac'e geçiş yapıp open source projeler üzerinde çalışmak istiyorum. Ramak kaldı bu isteklerimi gerçekleştirmeme.
Bende her zaman bunu söylüyorum ama burdaki arkadaşların fikirleri çok zor değişir
south park ???Ben yükledim programı beta için yazılmıştım, gerçekten çok kaliteli ve çoğu sitede bulamadığım dizileri (Simpsons hastasıyımdır) 1. sezondan itibaren izleyebiliyorum.
İstanbul da Apple kendi mağazısının açılışını yaptı yüksek ihtimal sende biliyosundur,artık ürünler daha uygun fiyattan satılcakHocam hayırdır ne oldu? Çok agresifleşmişsiniz. Siz beğeniyordunuz? Sizi sinirlendirecek ne yaptı bu MS? Vallahi yandılar
O fikirler bir de bizim cebimizdeki paraya bağlı. Mesela param olsa bende apple kullanırım rahat rahat. Ama gücüm anca 520 almaya yetiyor. Şimdi buradan geçiş yapmak da benim için zor. Bende en iyisi bu diye bununla yetiniyorum. Elimizdekiyle yetinmek bizi mutlu ediyor en azında.
İstanbul da Apple kendi mağazısının açılışını yaptı yüksek ihtimal sende biliyosundur,artık ürünler daha uygun fiyattan satılcak
Hocam hayırdır ne oldu? Çok agresifleşmişsiniz. Siz beğeniyordunuz? Sizi sinirlendirecek ne yaptı bu MS? Vallahi yandılar
O fikirler bir de bizim cebimizdeki paraya bağlı. Mesela param olsa bende apple kullanırım rahat rahat. Ama gücüm anca 520 almaya yetiyor. Şimdi buradan geçiş yapmak da benim için zor. Bende en iyisi bu diye bununla yetiniyorum. Elimizdekiyle yetinmek bizi mutlu ediyor en azında.
tokat gibi cevap oldu buBREAKING!
The Developer Preview will hit us on the 8th of April. And the actual Windows Phone 8.1 update will start rolling out in May. This has been reported by the trusted sources of NokiaPoweruser.
Looks like we have to wait 8 more days until we get our hands on it.
evet düzeltiyorum 5 Nisan da Zorlu Center'da saat 10:00 da büyük açılış var ve bundan sonra fiyatlar daha uygun olcakayın 5 inde açılacak
Tost Makinası ile gönderildi.
Hocam hala windows tan bahsediyosunbiraz daha yükseltmek istersen satıp 525 alabilirsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
evet düzeltiyorum 5 Nisan da Zorlu Center'da saat 10:00 da büyük açılış var ve bundan sonra fiyatlar daha uygun olcak
Hocam hala windows tan bahsediyosun
İstanbul da Apple kendi mağazısının açılışını yaptı yüksek ihtimal sende biliyosundur,artık ürünler daha uygun fiyattan satılcak
biraz daha yükseltmek istersen satıp 525 alabilirsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
evet düzeltiyorum 5 Nisan da Zorlu Center'da saat 10:00 da büyük açılış var ve bundan sonra fiyatlar daha uygun olcak
Hocam hala windows tan bahsediyosun
Birçok kullanıcı bu gelişmeden memnun olsa da, akıllarda sistemi yavaşlatacağı yönünde soru işaretleri de oluştu.Bugün gelen haberler ise akıllardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aldı.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecek.
Piyasadaki ucuz hafıza kartlarının hepsi Class 4 ve cihazlara faydasından çok zararı dokunuyor.Android telefonlarda da Windows Phone‘da olacağı gibi; uygulama kurulumu yapılacaksa Class 6 ve üzeri hafıza kartları tavsiye ediliyor.
beyler bu ne ayak böyle yani 16 gb hafıza hartım var class4 kuramayacakmyıım..
sorma kopyala yapıştır yapınca aşırı oldu biraz kusura bakayın..Sen ne yapmaya çalışıyorsun arkadaşım? 5-10 sefer daha aynı mesajı yazsaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?