Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

nawzil star screen sızdırdı

bu çocuk yine gelmiş haha yıllarıdır forumlara girer çıkarım ilk defa böyle bir şey görüyorum : ) bütün forumlar toplanıp üst seviye bir android telefon mu alsak kendisine ne yapsak bilemedim ki ?

Tepkiler: Akhtoher

Bay H

Üye

Tepkiler: PureFood, Rainesto, emz ve 1 kişi daha
Nawzil'in tweetiyle 3. kolonun 4.5 inç ve üstü cihazlar için geleceği kesinleşti gibi bir şey, Lumia 625 hakkında net bir bilgisi yokmuş çözünürlüğü yüzünden.

Akhtoher

Üye
bu çocuk yine gelmiş haha yıllarıdır forumlara girer çıkarım ilk defa böyle bir şey görüyorum : ) bütün forumlar toplanıp üst seviye bir android telefon mu alsak kendisine ne yapsak bilemedim ki ?

Al bendende o kadar kardeşim

Habere göre, WP8.1 üreticilere dağıtılımış durumda ve önizleme sürümünün de büyük ihtimalle Nisan'ın sonlarında dağıtılacağı belirtilmiş. WP8.1'in önizleme sürümü hazırlık aşamasının son kademelerindeymiş.

olmadı bu

bsavr

Üye
Apple'ı seviyorum ya varya herşeyiyle harika telefon güncelleme olsun hız olsun kalite olsun umarım WP'de adam olur şu güncelleme kalite konusunda

Tepkiler: marslin

marslin

Üye
23 23 nisanda gelebilir diyor , yine beklemeye koyuldum

al bir de burdan yok..şimdi de nisan sonu oldu..birşey diyecem şimdi de olmayacak..tövbe estağfurullah ya..!

Tepkiler: Rainesto ve Serhan

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp versinler bildirim merkezi versinler yeter bana

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Rainesto

emz

Üye
Arkadaşlar insanlar sinirlenince çok yaratıcı olabiliyor. Bir arkadaş grubu olarak az önce sağlam ve piyasada duyulmamış yeni küfürleri savurduk Microsoft a. Ben ciddi manada 2 nisan da vermezlerse ümidimi keserim. Artık gelse de yüklemem o tarihten sonra. Gerçekten bu haber de beni iyice soğuttu. Bundan sonrasında hevesim kalmadı

Telgrafla gönderildi.

Tepkiler: xizmirlix ve ogzhnoTr
apple'ın gözünü seveyim ya söz verdikleri tarihte düm dünyaya aynı anda yayınlıyorlar..helal olsun..

al benden de o kadar...

KenanK

Üye
RTM dağıtımı yapılmış sanırım Wp8.1 in.