dakamon
Üye
Göreceğiz ayarlanıp ayarlanmayacağını ama öyle bir şy olmayacağını biliyorm bende :/ malesef. Yani bize bırakmayacaklar o ayarları. 4 5 olması ekranın büyüklüğüne göre otomatik olabilir ama kişiye bırakılmayacaktır. Bakalım son 5 gün.Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.
Telgrafla gönderildi.
Mesela iphone'da istege bagliacaba ayarlardan eklenip kaldırılıyor olabilirmi pil yüzdesi ana ekrana diğer platformlarda oylemi
Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.
Telgrafla gönderildi.
İnan maya başlayın bence. Çünkü simgelerin olduğu tepsi çok dar ana ekranda.Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
yok türkiye saatiyle 2 nisan gecesi olucak ya o yüzden dedimYukarıda 6 gün deniyor. Rekabet ortamı var sanırım
Şimdi biz öyle diyoruz da, iOS'ta hâlâ mobil veri icin; Ayarlar/Hücresel kismina giriliyor diyeceğim. Bir kardeşim çikip onlari takip etmek değil isimiz bunu yapmak zor olmamali butun iphone'cular bundan şikayetçi AndroidlOS'ta var diyecek. Tabi o da haklikafamda deli sorular
birçok özellik geliyor fakat bunların zaten en başta sistemde olması gerekirdiVe önemli bir şey var ki; Bu, bu zamana kadar yapılan en büyük ve en kapsamlı telefon güncellemelerinden biri. Sadece windows phone değil, iOS ve Android içinde geçerli. Bir çok yeni özellik geliyor. Olsaydi iyi olurdu lakin, varsın mobil veri "action center" içinde olmasın.
Bence de haklısınız. Çoğunlukla mobil veri muhabbetine takıldık ama olmadığı için üzülmeye değecek tek eksiklik tasarruf modunun olmaması diye düşünüyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hakli olabilirsin fakat ben telefonumu bilerek arastirarak aldim. Wp'de olup diger platformlarda olmayan ozellikleri de goz onunde bulundurdum. Kablosuz sarj, bilen goz, cevrimdisi navigasyon vsbirçok özellik geliyor fakat bunların zaten en başta sistemde olması gerekirdi
Bizler telefonlarımızı alırken her türlü eksikliğini biliyorduk. Bunların kapanacağına güvenmiyordum da ben. Ama verir ama vermez. Zaten o güncellemelerden sonra bizim telefonlar da yeterince sağlam kasacak, zorlanacaktır elbet. Çünkü bir telefon piyasa ilk çıkarken kullandığı sisteme göre en stabil üretilir. Bu nedenle Nokia her güncellemede yeni model çıkarıyor. 520/525/530 bunların farkları giderek açılıyor. Ben 520 kullanıyorum, 525 1GB ram oldu ama 530 işlemci değişiyor. Demek ki değişikliklere ihtiyaç var. 530 stabil çalışırken belki 520 kasacak. Bunları da düşünmek lazım. Mevcut cihaza gelecek güncellemelerde bunları düşünmek lazım. Siz bu güncellemeyi kendi telinize değil yenilerine gibi düşünün. Ayrıca MS kapatmak zorunda da değildi açıkları ama yapıyor. Bu da iyi bir özelliği.
Telgrafla gönderildi.
Bizler telefonlarımızı alırken her türlü eksikliğini biliyorduk. Bunların kapanacağına güvenmiyordum da ben. Ama verir ama vermez. Zaten o güncellemelerden sonra bizim telefonlar da yeterince sağlam kasacak, zorlanacaktır elbet. Çünkü bir telefon piyasa ilk çıkarken kullandığı sisteme göre en stabil üretilir. Bu nedenle Nokia her güncellemede yeni model çıkarıyor. 520/525/530 bunların farkları giderek açılıyor. Ben 520 kullanıyorum, 525 1GB ram oldu ama 530 işlemci değişiyor. Demek ki değişikliklere ihtiyaç var. 530 stabil çalışırken belki 520 kasacak. Bunları da düşünmek lazım. Mevcut cihaza gelecek güncellemelerde bunları düşünmek lazım. Siz bu güncellemeyi kendi telinize değil yenilerine gibi düşünün. Ayrıca MS kapatmak zorunda da değildi açıkları ama yapıyor. Bu da iyi bir özelliği.
Telgrafla gönderildi.
Unleashthephone sitesinin yayınladığı videolarda lumia 920 kullanılmakta ve cihaz şuan ki gibi oldukça akıcı çalışmakta.
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
mutlaka sızıntılarda görünmeyen özellikler gelecektir bir güncellemede sızıntılar haricinde özellikler gelmezse zaten hiç bir anlamı olmaz.. Sızdırılmayan özellikler var uygulamalar sadece geleceğini billdigimiz ama hiç fotoğraf ya da video olmayan özelliklerLumia 920'da akıcı çalışıyorsa 820'dee öyledir ve diğer serilerdede sorun yaşanacağını zannetmiyorum bu kadar sızıntı çıktı bakalım gerçekten gelicek deneme sürümünde sızıntılardan hariç özelliklere rastalayacakmıyız önemli olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?