Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Konu Sahibi
Arama tuşuna çift tıklamayla açılan arama kutusu otomatik olarak alttaki listeyi aktifleştiriyor.

Düzeltelim

Artık kazayla arama tuşuna basma sonucu mahvolan oyun ve uygulama derdine son.
Bundan böyle ekranda fullscreen modda çalışan bir oyun ya da uygulama varsa, arama ekranını açmak için fiziksel arama tuşuna çift tıklamak gerekecek

Ayrıca geliştiriciler uygulamalara tam ekranda çalışma veya tam ekrandan çıkma butonu ekleyebilecekler.

Oyunların yanı sıra; fotoğraf görüntüleyici, video görüntüleyici gibi uygulamalar ile fotoğraf ve video çekimi gibi uygulamalar otomatik olarak tam ekranda açılacak.

Tepkiler: BLasTeaR, PureFood, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
internetim çok yavaş resimler açılmıyor hay ttnetine

Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic
aslında çeviride tam olarak onu demiyor. Kazaları önlemek amacıyla bazı uygulamalarda aramaya erişmek için çift tıklamak gerekecek yazıyor.
keşke telefon içinde dosyalarda müziklerde uygulamalarda felan genel arama yapabilsek

csH

Üye
wifi direct ile pc deki interneti alabilir miyim telefona bunun için ekstra program kullanıyorum da @papakudioflu @bulutsuzgece

Konu Sahibi
Oooo ilk sayfayı coşturmuş Alikemal,bu gidişle wp den kurtulamıyacaz anlaşılantabiiki emeklerin için çok teşekkürler Alikemal.

İlk sayfayı ben coşturdum, hemen de Ali Kemal'e verdiniz oscarı
Tek tek çevirdim tüm yenilikleri, görsel ekledim.

Tepkiler: csll, BLasTeaR, Murat Alper ve 24 diğerleri
Tüm moderatörlerimizin adminlerimizin eline ayağına sağlık gerçekten yaptığınız işi layıkıyla yapıyorsunuz Teşekkürler Saygılar

braayn

Üye
başkan eline koluna çevirine sağlıklı...

arkadaşlar bunlar kesin gelcekmi hepsi şakamı yoksa

Adam bir de çinceye el attı , şuan ki psikolojisini duşunun

Tepkiler: PureFood, kursat99 ve OttomaN TigeR

ademoz05

Üye
telefon ekranını tv,pc gibi ekranlarla paylaşma üstte ekran görüntüsünü paylaştım.
anladım yalnız benim merak ettiğim; bu özellik telefonlara Nokia c7de falan olduğu gibi tv-out özelliği mi kazandırıyor acaba? Resimde gördüğüm kadarıyla telefonunuzu usb kablo ile bağlayın yazıyor. Benim eski tüplü tvye telefonu bağlama şansımız olur mu ki (av-cable ile)
ama galiba bu özellik daha çok miracast için gelecek

bu kadar şeyin içinde soru sorsam kimse görmez tabiki )))

braayn

Üye
en çokda sd karta uygulama yükleme olayına sevindim garibim 820 yer sıkıntısı yaşıyor çünkü

Sensation

Emekli Yönetici
Çalarken (sesli modda) titre ve sessiz modda titre özelliği:

Tepkiler: kursat99, OttomaN TigeR, beats ve 1 kişi daha
Affedersin dostum heyecandan dikkat etmemişim özür dilerim.Allah razı olsun senden.bu arada emeği geçen herkese teşekkürler.harikasınız.

Tepkiler: OttomaN TigeR

Bay H

Üye
her şey şuan çok güzel görünüyor umarım biri çıkıpta uyanın bu rüyadan hepsi SAHTE demez