papakudioflu Emekli Yönetici Arama tuşuna çift tıklamayla açılan arama kutusu otomatik olarak alttaki listeyi aktifleştiriyor.
Esendağlı Üye Gregor Mendel' Alıntı: başka ne kaldı beklediklerimizden? Genişletmek için tıkla ... Mesela radyo kanallarına isim verebilme,bak buldum bitane
Gregor Mendel' Alıntı: başka ne kaldı beklediklerimizden? Genişletmek için tıkla ... Mesela radyo kanallarına isim verebilme,bak buldum bitane
BrahimOkumus Üye Ellerinize sağlık yeni görselleri de ekler misiniz ilk sayfaya. Stabillik bozulmaz inşallah
dakamon Üye Böyle fotolar paylaşılıyor ama arada bilmediğimiz özellikler var ne işe yaradığını bilmediğimiz Stabillik bozulmaz gibime geliyor görsel açıdan donanımı zorlayacak bir grafik yada geçiş animasyonları yok
Böyle fotolar paylaşılıyor ama arada bilmediğimiz özellikler var ne işe yaradığını bilmediğimiz Stabillik bozulmaz gibime geliyor görsel açıdan donanımı zorlayacak bir grafik yada geçiş animasyonları yok
Warnings Üye ademoz05' Alıntı: dostlar bu özellik hakkında bilgisi olan var mı: Windows Phone ekranını TV ya da monitörlere yansıtma imkanı Genişletmek için tıkla ... bi nevi nokianın uygulaması olan beamer sisteme monte edilmişi dahada gelişmişi
ademoz05' Alıntı: dostlar bu özellik hakkında bilgisi olan var mı: Windows Phone ekranını TV ya da monitörlere yansıtma imkanı Genişletmek için tıkla ... bi nevi nokianın uygulaması olan beamer sisteme monte edilmişi dahada gelişmişi
papakudioflu Emekli Yönetici ademoz05' Alıntı: dostlar bu özellik hakkında bilgisi olan var mı: Windows Phone ekranını TV ya da monitörlere yansıtma imkanı Genişletmek için tıkla ... telefon ekranını tv,pc gibi ekranlarla paylaşma üstte ekran görüntüsünü paylaştım.
ademoz05' Alıntı: dostlar bu özellik hakkında bilgisi olan var mı: Windows Phone ekranını TV ya da monitörlere yansıtma imkanı Genişletmek için tıkla ... telefon ekranını tv,pc gibi ekranlarla paylaşma üstte ekran görüntüsünü paylaştım.
Esendağlı Üye Oooo ilk sayfayı coşturmuş Alikemal,bu gidişle wp den kurtulamıyacaz anlaşılantabiiki emeklerin için çok teşekkürler Alikemal.
Oooo ilk sayfayı coşturmuş Alikemal,bu gidişle wp den kurtulamıyacaz anlaşılantabiiki emeklerin için çok teşekkürler Alikemal.
capkino06 Üye papakudioflu' Alıntı: Arama tuşuna çift tıklamayla açılan arama kutusu otomatik olarak alttaki listeyi aktifleştiriyor. Genişletmek için tıkla ... haha ben böyle birşey demiştim arama butonuna çift tıklayınca telefonda arama yapılsa güzel olur diye öyle birşey herhalde aferim söz dinliyor adamlar
papakudioflu' Alıntı: Arama tuşuna çift tıklamayla açılan arama kutusu otomatik olarak alttaki listeyi aktifleştiriyor. Genişletmek için tıkla ... haha ben böyle birşey demiştim arama butonuna çift tıklayınca telefonda arama yapılsa güzel olur diye öyle birşey herhalde aferim söz dinliyor adamlar
ElectroTR Üye capkino06' Alıntı: haha ben böyle birşey demiştim arama butonuna çift tıklayınca telefonda arama yapılsa güzel olur diye öyle birşey herhalde aferim söz dinliyor adamlar Genişletmek için tıkla ... aslında çeviride tam olarak onu demiyor. Kazaları önlemek amacıyla bazı uygulamalarda aramaya erişmek için çift tıklamak gerekecek yazıyor.
capkino06' Alıntı: haha ben böyle birşey demiştim arama butonuna çift tıklayınca telefonda arama yapılsa güzel olur diye öyle birşey herhalde aferim söz dinliyor adamlar Genişletmek için tıkla ... aslında çeviride tam olarak onu demiyor. Kazaları önlemek amacıyla bazı uygulamalarda aramaya erişmek için çift tıklamak gerekecek yazıyor.