beats
Üye
Almaz mı hepsinin ücreti var sonuçta kampanya, paket ya da tarife içine koydukları için ücret vermemişsin gibi görünüyor. Hattında lira olmadan ya da tarifesiz-paketsiz faturalı hattan görüntülü aramayı kullan bakalım arayabilecek misin ya da faturana işlem ücreti yansımayacak mı ?ama extra ücret almıyorlar
5800 kullanırken görüntülü görüşme yaptığımda normal sesli arama yapıyorum gibi ücret alıyorlardı
e yani ücretsiz konuşacak değiliz yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Avea kullanıyorsun sanırım durum aynı seli aramayla aynı ücret, ama senin de dediğin gibi ücret alınıyor ücretsiz diye birşey yok.Neyse konu yine konu dışına çıktı. Uyarı gelmeden
11 gün
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hangi cihazlaraDirext3D 12 desteği geliyormuş
Lumia 925 ile gönderildi.
sizintilarda hic gormedim bu sarj yüzdesi hakkinda bi gelisme varmi acaba 8.1 ile gelecekmi en dandik androit telde bile var bunu yapmak bu kadar zor olmamali
iphonedeki gibi olsa keşke :-)Var, bildirim çubuğunu açınca gözüküyordu
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
iphonedeki gibi olsa keşke :-)
bende öyle olcakmi merak ediyorum sadece bildirim cubugunda görünecekse hic görünmesin daha iyiiphonedeki gibi olsa keşke :-)
Evet :-)Sürekli gözükmesi mi ?
Yapamaz bunlar :-)bende öyle olcakmi merak ediyorum sadece bildirim cubugunda görünecekse hic görünmesin daha iyi
aslında sen bir el atsan hemen halledersinYapamaz bunlar :-)
Ama haksizmiyim simdi o pil simgesi surekli goxukmezse ne anlami olcak ? Ben Yaparim Getirin :-) :-) :-)aslında sen bir el atsan hemen halledersin
Ama hocam haksizmiyim simdi o pil simgesi surekli goxukmezse ne anlami olcak ? :-)
Sürekli gözüktüğünde ne anlamı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?