Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Mart - Mayıs arası yani

Ericsson A1018 ile Gönderildi

dakamon

Üye
inşallah bekliyoruz ayrıca OTA güncellemesi de 15-20 nisan gibi başlar diye düşünüyorum

oyle bir şey olsun dişimi kırarım zaten 930 19 nisanda tanıtılacak 8.1 Li ilk cihazlardan olacak onlar piyasaya sürülmeye başlayınca diğer cihazlara verilmeye başlanır diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mart - Mayıs arası yani

evet açıklamaya göre konuşuyorum ve bu sefer durum gerçekten farklı,bu güncellemenin bir an önce kullanıcılara ulaşması lazım valla benim tahminim öyle

byibo

Üye
geçen sene wp 8.1 güncellmesini 2014 şubat ayında bir ihtimal ile bekliyorduk ancak olmadı deneme sürümünü şubat ayında verip sonrada nisan sonu gibi tamamını dağıtsalardı iyi olurdu

Ne çabuk geçti be daha 2013 teyken Windows Phone 8.1 Nisanda gelecek haberleri vardı....

Tepkiler: Rainesto

Bay H

Üye

Tepkiler: suyunsesi ve sekajmer

Dejavuex

Üye
hadi bakalım direnmeye devam

#direnkullanıcı
#direnwp8.1

Nokia 3310 ile gönderildi.

Tepkiler: Serhan

dakamon

Üye
Mağaza 8 ve 8.1 diye ayrılmış

Tost Makinası ile gönderildi.

İster misiniz nisan da kararlı sürüm verip şaşırtsınlar bizi.

an itibari ile windows phone 8.1 ibaresi kaldırılmış..sayfa eski halinde =)

bu kadar kurcalarken yine sızıntıyla güncellemeyi yayınlayacaklar galiba

şafak sıkıştırıyor valla askerde daha rahattım atarsa 13

Tepkiler: skynet

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zaten Windows Phone 8.1 sayfası yoktu. Sadece linki koyulmuş ama tıklayınca Page NOT Found

cool tiles uygulaması gibi canlı kutucuklar yapabilsek on numara olur wp kişiselleştirilmiyo diyen dandroidler sesini keser
Oyunlarda veya özellikle IE de başlangıca dönüp tekrar geldikten sonra gelen "Sürdürülüyor..." gibi yazılar hakkında bir gelişme var mı? Şöyle azıcık ucundan ipucu verseniz.
haaa evet bide o var l925 kullanıyorum hafıza dolu olduğu zaman yavaşlama ve takılmalar yaşıyorum be bu canımı sıkıyor