Zaten daniel rubinho(wp central editörü) şöyle bir şey dedi; 8.1 de bu sızıntılardan fazlası var wp ekibi çok çalıştı bırakalımda bunun keyfini sürsünler demişti tom waren i de etiketleyerek mesajında Yani sızıntılardan fazlası kesinlikle olacak daha çok özellik
geçenlerde visual studiodan profil daveti gelmişti, gelenler varsa hatırlar. o davetiyeyle profil açtıktan sonra sdk 8.1'de 16 Mart'a kadar olan süre kayboldu. Şuan süresiz olarak gözüküyor, bu konuda bi açıklama var mı ? Yada şu son güncellemeyle tarihin yazdığı yer mi değişti, bulamadım bi türlü.
Çünkü Windows Phone 7'nin altyapı kerneliyle (WP7 CE kerneli) Windows Phone 8'in altyapı kernelleri (WP8 NT kerneli) farklı. Yani kerneller farklı olmasaydı WP 7.8 kullanan telefonların da bir şansı olabilirdi 8'e geçmek için.
güncellemelerden önce flash mı atıyonuz? gerçi format mantığı gibi. geride a(r)tık dosya kalmasın mantığı sanırım. gerçi hatırladığım kadarıyla 1 kez yapmıştım galiba ben de.
Zaten daniel rubinho(wp central editörü) şöyle bir şey dedi; 8.1 de bu sızıntılardan fazlası var wp ekibi çok çalıştı bırakalımda bunun keyfini sürsünler demişti tom waren i de etiketleyerek mesajında Yani sızıntılardan fazlası kesinlikle olacak daha çok özellik
güncellemelerden önce flash mı atıyonuz? gerçi format mantığı gibi. geride a(r)tık dosya kalmasın mantığı sanırım. gerçi hatırladığım kadarıyla 1 kez yapmıştım galiba ben de.
hayır öyle yapmıyorum. Bu beta güncellemesini alıyoruz mesela hatalar var optimizasyon sorunları var, tam sürüm gelince bazen bu kararsızlıklar devam ediyor ve sen de tertemiz sorunsuz kullanma isteğiyle dead Flash atıyorsun benim durumum bu açıkçası