Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Rainesto

Üye
abi ne saçma iş ya ver hepsine gitsin isteyen açar isteyen kapatır

Tepkiler: Serhan

csH

Üye

çok oy olmasa da speech kategorisinde 5.liğe çıkmışız

Daha fazla sızıntı istiyoruz

braayn

Üye
arkadaşlar 8.1de yine kamera iyileştirmesi olacakmı ? gerçi şuanda çok çok iyi ama yinede bu lenslerin daha iyi işler çıkartabileceğine inanıyorum .Çünkü resim çekildikten sonra o resmi yorumlayan sonuçta sistem ne kadar iyi yorumlarsa o kadar sağmal resim çeker gibime geliyor.

Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WindowsPhoneLovers'da "Sizce Hangisi Olmalı" diye sormuşlar

Ekli dosyalar

Tepkiler: Serhan, Burakkkk250, beats ve 4 diğerleri

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WindowsPhoneLovers'da "Sizce Hangisi Olmalı" diye sormuşlar
Bazı kullanıcılar 2. seçeneği istemiyor fakat karolar saydam veya yarı saydam olmadıktan sonra arka plan eklemenin bir mantığı kalmayacak ,2. resim en kullanışlısı olacaktır. Yoksa ikisi de olabilecek mi

Tepkiler: BrahimOkumus, blackcemre ve bulutsuzgece

pirenuri

Üye
Bence live tileların saydamlağını da ayarlabilmeliyiz. Bu sayede 1. seçenek daha kullanışlı olur

Tepkiler: ON9

PureFood

Üye
Arkadaşlara katılıyorum karolar saydam olmadığı için göz direk ikinciyi istiyor.

pirenuri

Üye
Ayrıca dikkat ettiyseniz 1.seçenekte live tilelar hafif saydam. Arkadaki resim görünebiliyor

süvari

Üye
Birinci seçeneğe ilave saydamlık vs özellikler gelirse daha mantıklı, eğer öyle olmayacaksa bence kesinlike 2. Olmamalı eski usul devam etmeli veya en azından eski usulle de devam etme seçeneği getirilmeli.

kursat99

Üye
Bence kullanıcıya bırakılmalı. Mesela 2. seçenekteki gibi istiyoruz ama koyacağımız resim beyaz ağırlıklı. O zaman tile ların simgesi de beyaz olduğu için karışıklık olur, o zaman da 1. seçeneğe geçeriz.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buradaki en önemli uygulamanın arka plan desteği olması. Yani Windows Phone 8.1'de arka plan desteği gelecek ama bu özelliğe izin vermeyen uygulamaların Live tileları accent color kalacak.

Tepkiler: Serhan

YkPkY

Üye
mantıklı.
ben ikinciyi tercih ederim.ilkinin Bi anlamı yok.
bide tilelar çoğaldıkça resim nasıl uzayacak aşağıya kadar.
tilelar resim üzerindemi değişecek sabit