şerefli
Üye
-
Konu Sahibi
-
ÖNceki söylediklerime ilave olarak Denetim masasında kullanıcı hesaplarında "kullanıcı hesapları denetim ayarları" seçeneğini gir ve oradaki baremi en alt düzeye getir.birde öyle deneyelim bakalım çok teşekkür ederim
dediğin herşey tam kardeşim işlemci slat destekliyor virtulization açık hyper v aktif güvenlik duvarıda kapalı yine olmuyor
Hata koduyla ilgili google'a da araştırma yapabilirsin, özellikle ingilizce sitelere dikkat etmenizde yarar var.tamamdır hacı abi bide öyle deniyeyim bakalım yine dönerim size burdan
Severity Code Description Project File Line Column Suppression State
Error DEP0001 : Unexpected Error: -2147467259 App18
dediğiniz her şeyi harfi harfiyen uyguladım yeni proje filan oluşturabiliyorum şu anda bu hatayı alıyorum bunun çözümüne repair etmekten bahsetmişle repair ettim visual studio yu fakat hala sıkıntı çıkıyor
hocam valla bir amuda kalkmadığım kaldı öyle diyim sana inat eddi açılmıyorHata koduyla ilgili google'a da araştırma yapabilirsin, özellikle ingilizce sitelere dikkat etmenizde yarar var.
Bundan sonrası deneme yanılma yoluyla çare aramak.
Ya da oluşturduğun projede farklı oluşturma seçeneklerini adım adım uygulamak.
Bazen hiç umulmadık bir durum hataya sebep olabiliyor.
Hani derler ya "bilgisayarın hata verdi ise, ilk yapman gereken şey makinayı kapatıp yeniden açmak" bu olmaz ise 2 nci aklına geleni uygulamak... gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?