anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
marketplace uygulama sayısı günlük ortalama 380adet artıyor ve tango güncellemesi ile 20 ülkede daha satışa sunulunca bu rakam dahada artıcaktır.2sene sonra wp ne halde olur sorusuna cevap vermek gerçekten kahinlik gerektirir ama şunu söyleyebilirim wp8 apollo ile metro ui çok degişecek örnek swipe menüler eklenicek ve arayüz görünümünde de degişiklikker var ayrıca oyun konusunda hem microsoftun yaptıgı anlaşmalar hem firmaların açıklamaları hem de nokia ve microsoftun geliştiricilere verdigi maddi destek bu konuda endişehe mahal bırakmıyor. Cihazların ülkemize ne zaman gelecegi konusunda nokia türkiyeden aldıgımız cevap;lumia serisi mayıs ayında satışa sunulacak dediler fakat model belirtmiyorlar o yüzden lumia900 mayıs ayında kesin gelir diyemeyiz fakat şunu da belirteyim avea nın lumia serisi ile ilgili bir kampanya hazıırlıgı var onlarda model belirtmiyor ki kampanya açıklanana kadar da belli olmaz umarım açıklamam yardımcı olmuştur
2 sene sonra sanırım 2 yıl 730 gün .730*380=277400 yapar.+83000 toplam=360400 uygulama yaparfandroidle kapışır yakında
vayy canına umarım popüler olur. Fandroid ve ios gibi. Sadece bizim bilmemiz önemli degil diger insanlarında bilmesi lazım .
2 sene sonra sanırım 2 yıl 730 gün .730*380=277400 yapar.+83000 toplam=360400 uygulama yaparfandroidle kapışır yakında
diger insanlarında bilmesi için uzun ugraşlar sonucu bu bölümü açtırdık tabi bilipte inanmak istemeyenler de var fanatikler cenahından
Ven android marketi begenmiyorum cunku ise yarar adam gibi uygulama yok millet kafasina gore uygulama cikartiyo google da bakmadan kabul ediyo .
ama wp market gelişirken androidte boş duracak değilya onunda uygulama sayısı artar. önemli olan sayı değil zaten kalite olarak yakalaması yeter(beni fandroid falan sanmayın sakın sadece düşüncemi paylaştım. şuanda symbiancıyım )
Arkadaslar ilerleyen zamablarda marketteki uygulamalardan cok cihaz gorunumu ve isletim sistemleri kapisacak ve simdiden n9 lumia larin tasarimi ile one cikti ve wp sistemi ile noktayi koyacak androit market doldura dursun
hayret bu lafları keşke senden aylar önce duysaydık kardeşımandroid aldığın zaman bi güzel övüyodun bize
ama wp market gelişirken androidte boş duracak değilya onunda uygulama sayısı artar. önemli olan sayı değil zaten kalite olarak yakalaması yeter(beni fandroid falan sanmayın sakın sadece düşüncemi paylaştım. şuanda symbiancıyım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?