WP ve Android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Archonn

Üye

İyi değil aslında ayar ediyor. Şahsen tarayıcıyı dahi adamakıllı kullanamıyorum.
Köşe bucak rom arıyoruz.

@Nuru Dasdemirli : Nova 3 kalitesinde diyelim o zaman

nsren

Üye

Oncelikle yanlış olanı duzeltelim. 300 tl lik Android ve java olmaz. Android ve java olur.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

android 2.3.6 kullandım. Rezalet. 4.1 in yanından geçemez.

nsren

Üye

İyi değil aslında ayar ediyor. Şahsen tarayıcıyı dahi adamakıllı kullanamıyorum.
Köşe bucak rom arıyoruz.

Mobile göremiyorum senin telefon modelini. İnternet için ise Nokia'dan beri süregelen Opera var. Gayet hızlı.

- - - Eklendi - - -

android 2.3.6 kullandım. Rezalet. 4.1 in yanından geçemez.

Zaten Android 2.+ iyidir demedim. Yani düşük ozellilikli telefona düşük özellikle yazılım var dedim.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Köşe bucak rom arıyoruz.

hem az önce dedim, 1000 tl lik android ve 200 tl lik java kıyaslanamaz

- - - Eklendi - - -

Oncelikle yanlış olanı duzeltelim. 300 tl lik Android ve java olmaz. Android ve java olur.

yanlış?

- - - Eklendi - - -

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nescafe paketinden 20 dakika ve 20 mb buldum, kodları isteyene hemen pm atayım.

PriZm

Üye
[video=youtube;nQvzNFf5900]http://www.youtube.com/watch?v=nQvzNFf5900[/video]
asdasfewfasdfwawecrmaheuıfynvyaglubrtvaşrbyev.

nsren

Üye
Nescafe paketinden 20 dakika ve 20 mb buldum, kodları isteyene hemen pm atayım.

Allah senin iyiliğini versin :-) :-) :-) neyse ki 1000 dakika vodafone, 500 dakika her yöne, ve sınırsız internet kullanıyorum. Yoksa hiç durmazdim :-)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah senin iyiliğini versin :-) :-) :-) neyse ki 1000 dakika vodafone, 500 dakika her yöne, ve sınırsız internet kullanıyorum. Yoksa hiç durmazdim :-)

- - - Eklendi - - -

Bekleyemiyorum, nescafeden çıkan kodlar:
E2DRCT9S DAKIKA
ER8C3VWF DAKIKA
Kodlar kullanılmadı! Azerbaycanda yaşıyorum diye kullanamadım . Kullanan arkadaş cevaplasın. 1 kodu 2. defa kullanamazsınız.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi farkettim, nescafe kutusunun altına original yazılmış, acaba çin malı olanın tadı nasıl

nsren

Üye

Erken gören kapar. Keşke operatör bölümünde konu acsaydin. Neyse artık şansa bahta. :-) :-)

MrTech

Üye
945 mi

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uçuyorum!!! 8 ay önce üst ekranını kırıp kaybettiğim androidli sony xperia neo L imi buldum!!! Bilgisayarın yanındakı kullanılmayan kitapların arkasından çıktı!!! Her yeri tozlu, şarja taktım ama malesef dolmadı .

- - - Eklendi - - -

:-) kinaye

- - - Eklendi - - -

Aslında konu java mi android mi olsa tamam. Lâkin burada java android sen daha iyi denilmiş. Yanlışlık oradan kaynaklanıyor.

Evet, sorunu düzeltiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...