WP ve Android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
WP ve Android
Sizce WP mi, yoksa iOS mu? Bence WP, çünki 4-5 sitede Lumia 920 ve iphone 5 i karşılaştırdım. Lumia 920 nin fonksonlarının hepsi iphone 5-ten iyi çıktı.
Konu düzenlendi. Ve android java dan yaratıldığı için kıyaslana bilir!

-Emre

Üye
buna kimse karşılaştırma olarak bakamaz hepsi yanlış

nsren

Üye
yani kısaca java ile Android mi kıyasliyorsun. Allah iyiliğini versin ne deyim. :-) :-) :-) sonuçta ikisininde geldiği nokta ortada. Taktir FORUM sakinlerinin. :-)

tapatalk

Üye
şimdi ağır konuşcamda yine ceza alırım diye korkuyom

Archonn

Üye
yani kısaca java ile Android mi kıyasliyorsun. Allah iyiliğini versin ne deyim. :-) :-) :-) sonuçta ikisininde geldiği nokta ortada. Taktir FORUM sakinlerinin. :-)

S40 dünyada en çok kullanılan mobil işletim sistemi
Android akıllı telefon sektörünün lideri. Çok daha ileri seviyede bir yazılıma sahip,dolayısıyla kıyaslanamaz haklısınız.
Ama S40 la yapılabilecekler sandığınızdan öte. Telefonuna yüzlerce lira para sayan standart kullanıcının telefonuyla yaptığı tüm işlemlerin üstesinden gelebilir s40. Sade arayüzü ve uygun fiyatı da cabası.
S40 ilk halinden çok daha ileri bir seviyede;düşük profilli bir akıllı telefonun verdiklerinden daha fazlasını sunabiliyor size.
Açıkçası aynı fiyat segmentindeki bir android telefondan daha kullanışlı bana kalırsa. Bu sebepten konu sahibi arkadaşa kısmen katılıyorum

nsren

Üye
mesela en kral java bir telefon söylüyorum 6303 i classic. Neler yapılır mesela. Bence bu konu çok gereksiz. Fiyatı uygun diyorsun da, 6303i nerdeyse benim telefon ile aynı fiyata satılıyor :-) :-)

PriZm

Üye
Bu konu nasıl halen kapatılmadı ben asıl ona şaşırıyorum.

Tepkiler: -Emre

Archonn

Üye
mesela en kral java bir telefon söylüyorum 6303 i classic. Neler yapılır mesela. Bence bu konu çok gereksiz. Fiyatı uygun diyorsun da, 6303i nerdeyse benim telefon ile aynı fiyata satılıyor :-) :-)

En kral telefon 6303i değil.
Ben kendi telefonumdan örnek vereyim (c3,2 yıl önce 330 liraya almıştım)
javascript destekli tarayıcısından wifi ile internete hızlı bağlanıyorum,mp4 film atıp izliyorum,epub okuyorum, sözlüğünü, lyrics playerını,karekod okuyucusunu,pdf okuyucusunu(tam tat vermese de ),passwd managerını, zip-rar archiver'ını,radyosunu, müzik çalarını, haritasını,youtube'unu,facebook&twitter vs sosyal ağ uygulamalarını,eposta uygulamasını, whatsappini, skype'nı zartunu zurtunu kullanıyorum. Metroda elinde galaxy note u ile oyun oyun oynayan amcanın yaptıklarından daha fazlasını yapıyorum. Problem?

Ha s40 androidden daha gelişmiştir demiyorum,konudaki önceki mesajımı okuyun.
S40 performans&faydanılabilirlik konusunda symbianla bile kıyaslanamaz,ama fiyat işin içine dahil olunca alt segment akıllı telefonlarla kapışır emin olun.
Hem c3 hem vodafone 945 kullanan biri olarak söylüyorum

nsren

Üye

Java can'dır diyelim :-) ama kıyas yapmayalım. Yazık olur.

Archonn

Üye
Java can'dır diyelim :-) ama kıyas yapmayalım. Yazık olur.

Haliyle. Java'da Nova 3 oynayana kadar ikisinin adını yan yana kullanmam
Ama 400 liralık android telefonla da zaten nova 3 oynanmaz. Anlatabilmişimdir umarım

nsren

Üye

Haliyle. Java'da Nova 3 oynayana kadar ikisinin adını yan yana kullanmam
Ama 400 liralık android telefonla da zaten nova 3 oynanmaz. Anlatabilmişimdir umarım

Tamam da senin yukarıda saydiklarnda 100 liralık bir java ile yapılmaz. O yüzden sistemi telefon ile karıştırma. Bu ikisi bir sistem. Ve emin ol java ile Android tüplü siyah beyaz televizyon ile led ekran televizyonu kiyaslamaktan öteye gidemez. İşin özü en kral siyah beyaz tüplü televizyon en kötü led'in yanına bile yaklasamaz :-)

- - - Eklendi - - -

Bir de mp4 fil olayina gelince. Codec ile çevirmeden onu da izleyemezsin.

Archonn

Üye

Sistem olarak kıyaslamadığımı 4. mesajımda yine söylüyorum.
Özet: 400 liva civarı düşük profilli telefon segmentinde android alacağıma s40 ya da symbian alırım.
Ayrıca telefonum yukarıda saydığım işlevlerin hepsine sahip.

Codec'i de çeviririm elime mi yapışır.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim kıyasım şöyle!!! 300 tl-lik android ve 300 tl-lik java!!! 1000 tl-lik androidle 300 tl-lik javayı mı sandınız??? 300 tl-lik java 300 tl-lik androidi ezer geçer!!! Siz sanki maket helikopterle gerçek helikopteri kıyaslıyorsunuz

nsren

Üye

Yani ne diyelim seçim yapmakta özgürlük var sonuçta. Ama Android hakkında biraz daha araştırma yap bence. Kaldı ki Android sistemin en büyük özelliği telefonun donanımına göre seri çıkartması. Yani en ucuz dediğin bir Android telefonda en kötü ihtimalle Android 2.+ vardır ki bu sürüm bile en iyi java telefondan saha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...