Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
buna kimse karşılaştırma olarak bakamaz hepsi yanlış
buna kimse karşılaştırma olarak bakamaz hepsi yanlış
şimdi ağır konuşcamda yine ceza alırım diye korkuyom
yani kısaca java ile Android mi kıyasliyorsun. Allah iyiliğini versin ne deyim. :-) :-) :-) sonuçta ikisininde geldiği nokta ortada. Taktir FORUM sakinlerinin. :-)
Bu konu nasıl halen kapatılmadı ben asıl ona şaşırıyorum.
Bu konu nasıl halen kapatılmadı ben asıl ona şaşırıyorum.
mesela en kral java bir telefon söylüyorum 6303 i classic. Neler yapılır mesela. Bence bu konu çok gereksiz. Fiyatı uygun diyorsun da, 6303i nerdeyse benim telefon ile aynı fiyata satılıyor :-) :-)
En kral telefon 6303i değil.
Ben kendi telefonumdan örnek vereyim (c3,2 yıl önce 330 liraya almıştım)
javascript destekli tarayıcısından wifi ile internete hızlı bağlanıyorum,mp4 film atıp izliyorum,epub okuyorum, sözlüğünü, lyrics playerını,karekod okuyucusunu,pdf okuyucusunu(tam tat vermese de ),passwd managerını, zip-rar archiver'ını,radyosunu, müzik çalarını, haritasını,youtube'unu,facebook&twitter vs sosyal ağ uygulamalarını,eposta uygulamasını, whatsappini, skype'nı zartunu zurtunu kullanıyorum. Metroda elinde galaxy note u ile oyun oyun oynayan amcanın yaptıklarından daha fazlasını yapıyorum. Problem?
Ha s40 nokia dan daha gelişmiştir demiyorum,konudaki önceki mesajımı okuyun.
S40 performans&faydanılabilirlik konusunda symbianla bile kıyaslanamaz,ama fiyat işin içine dahil olunca alt segment akıllı telefonların tümünü alt eder emin olun.
Hem c3 hem vodafone 945 kullanan biri olarak söylüyorum
Java can'dır diyelim :-) ama kıyas yapmayalım. Yazık olur.
Haliyle. Java'da Nova 3 oynayana kadar ikisinin adını yan yana kullanmam
Ama 400 liralık android telefonla da zaten nova 3 oynanmaz. Anlatabilmişimdir umarım
Tamam da senin yukarıda saydiklarnda 100 liralık bir java ile yapılmaz. O yüzden sistemi telefon ile karıştırma. Bu ikisi bir sistem. Ve emin ol java ile Android tüplü siyah beyaz televizyon ile led ekran televizyonu kiyaslamaktan öteye gidemez. İşin özü en kral siyah beyaz tüplü televizyon en kötü led'in yanına bile yaklasamaz :-)
Sistem olarak kıyaslamadığımı 4. mesajımda yine söylüyorum.
Özet: 400 liva civarı düşük profilli telefon segmentinde android alacağıma s40 ya da symbian alırım.
Ayrıca telefonum yukarıda saydığım işlevlerin hepsine sahip.
Codec'i de çeviririm elime mi yapışır.
Haliyle. Java'da Nova 3 oynayana kadar ikisinin adını yan yana kullanmam
Ama 400 liralık android telefonla da zaten nova 3 oynanmaz. Anlatabilmişimdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?