Symbianizer
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederimOnay için teşekkürler
Spoiler de yakıştı
Bataryayı yermi çokk ???İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Link :İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi kullanımlar
Biz bunu sis editör ile parçalasakta xplore ile o dosyaları atmamız mümkün olurmu acabaBende çok farketmedi
Denemiştim olmuyorBiz bunu sis editör ile parçalasakta xplore ile o dosyaları atmamız mümkün olurmu acaba:
Aslında olur ama pc yardımı ile syambianın kendi unlockunu xplore ile bulsam ve pc ye atsam not defteri ile birlikte açsam ve Unlocku çalıştırma kodu vardır sağdece o kodu alıp wp unlockun içine kazasak ve Xplore ile syambia nın kendi unlockunun adı ile aynı yapıp atsak e değiştir seçeneğine okeylesek Olabilir aslında DENEMEK LAZIMDenemiştim olmuyor
.mif i not defteriyle mi açacaksınAslında olur ama pc yardımı ile syambianın kendi unlockunu xplore ile bulsam ve pc ye atsam not defteri ile birlikte açsam ve Unlocku çalıştırma kodu vardır sağdece o kodu alıp wp unlockun içine kazasak ve Xplore ile syambia nın kendi unlockunun adı ile aynı yapıp atsak e değiştir seçeneğine okeylesek Olabilir aslında DENEMEK LAZIM
Ya Hani counter strike de cfg yapıyolar ya bunuda not defteri ile açıcam olmazmı.mif i not defteriyle mi açacaksınalemsin
Mifleri de mif editor ya sis contents ile düzenleyebilirsinYa Hani counter strike de cfg yapıyolar ya bunuda not defteri ile açıcam olmazmı
Telefonu hacklekardeş yüklerken hata verdi.. ''güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez'' diye
c6-01 belle için bi hack linki verebilirmisin ?Telefonu hackle
al dostum SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCepnasıl hackleyecem ? c6-01 belle için bi konu varmı ?
c6-01 belle için bi hack linki verebilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?