Dejavuex Üye ...decode...' Alıntı: Arka planı rica edebilir miyim mümkünse? Genişletmek için tıkla ... Tabi buyur
jepaq Üye skynet' Alıntı: Gdr1 ile gelen klasörleme ile yapılıyor Genişletmek için tıkla ... evet doğru ya..ben klasörleri büyük boyutlu kullandığım için bir an anlayamadım. daha da küçük boyutlu kutucuklar mı geldi diye düşündüm
skynet' Alıntı: Gdr1 ile gelen klasörleme ile yapılıyor Genişletmek için tıkla ... evet doğru ya..ben klasörleri büyük boyutlu kullandığım için bir an anlayamadım. daha da küçük boyutlu kutucuklar mı geldi diye düşündüm
Hodor Üye muratalperr55' Alıntı: bir gün herkes yani bütün android kullanıcıları windows phone'lu olacak Genişletmek için tıkla ... Evet sen ne sandın ya
muratalperr55' Alıntı: bir gün herkes yani bütün android kullanıcıları windows phone'lu olacak Genişletmek için tıkla ... Evet sen ne sandın ya
Rainesto Üye Aytaç-01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Arka planı alabiliyor muyuz
Aytaç-01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Arka planı alabiliyor muyuz
Aytaç-01 Üye Rainesto' Alıntı: Arka planı alabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Tabi ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rainesto' Alıntı: Arka planı alabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Tabi ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rainesto Üye yunus-emre-6606' Alıntı: Arka planı paylaşır mısın usta Genişletmek için tıkla ... Tabi ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yunus-emre-6606' Alıntı: Arka planı paylaşır mısın usta Genişletmek için tıkla ... Tabi ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emir1888 Üye PureFood' Alıntı: Hoppa, idare eder beni baya uzun süre Genişletmek için tıkla ... Şu Behzat lı fotoyu atabilir misin?
PureFood' Alıntı: Hoppa, idare eder beni baya uzun süre Genişletmek için tıkla ... Şu Behzat lı fotoyu atabilir misin?
PureFood Üye emir1888' Alıntı: Şu Behzat lı fotoyu atabilir misin? Genişletmek için tıkla ... Geldi bile
emir1888 Üye Mağazayla müziğin yerini değiştirsene, arka plan daha güzel görünür, bi de klasör işini çok iyi yapmışsın
Mağazayla müziğin yerini değiştirsene, arka plan daha güzel görünür, bi de klasör işini çok iyi yapmışsın
PureFood Üye emir1888' Alıntı: Mağazayla müziğin yerini değiştirsene, arka plan daha güzel görünür, bi de klasör işini çok iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Öneri için teşekkürler, öyle yaptım
emir1888' Alıntı: Mağazayla müziğin yerini değiştirsene, arka plan daha güzel görünür, bi de klasör işini çok iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Öneri için teşekkürler, öyle yaptım