teknolojibaronu Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Galatasaraylılar için , kendi yapımım kilit ekranı duvar kağıdı... Genişletmek için tıkla ... Of ya yine benim ekranım çok büyük geliyor duvar kağıdı yok bana
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Galatasaraylılar için , kendi yapımım kilit ekranı duvar kağıdı... Genişletmek için tıkla ... Of ya yine benim ekranım çok büyük geliyor duvar kağıdı yok bana
Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Of ya yine benim ekranım çok büyük geliyor duvar kağıdı yok bana Genişletmek için tıkla ... Telefon ne ? Lumia değil heralde ? Bu arada güncelledim :
teknolojibaronu' Alıntı: Of ya yine benim ekranım çok büyük geliyor duvar kağıdı yok bana Genişletmek için tıkla ... Telefon ne ? Lumia değil heralde ? Bu arada güncelledim :
Anil-D Üye Selamın aleyküm arkadaslar bende wp almayi dusunuyorumda şarjı felan iyi giden banada onerirmisin
Serhan Üye Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaslar bende wp almayi dusunuyorumda şarjı felan iyi giden banada onerirmisin Genişletmek için tıkla ... Oooo abi sen aramıza gelirsen süper olur.. Paran varsa 930 al bence en iyi seçim ve en ideal , daha beklersen microsoft yeni bir luima çıkartacak , nokia olmayan bir 10** telefon çıkaracak sızıntılara göre , onu bekleyebilirsin...
Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaslar bende wp almayi dusunuyorumda şarjı felan iyi giden banada onerirmisin Genişletmek için tıkla ... Oooo abi sen aramıza gelirsen süper olur.. Paran varsa 930 al bence en iyi seçim ve en ideal , daha beklersen microsoft yeni bir luima çıkartacak , nokia olmayan bir 10** telefon çıkaracak sızıntılara göre , onu bekleyebilirsin...
Rock Ve Roll Üye Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaslar bende wp almayi dusunuyorumda şarjı felan iyi giden banada onerirmisin Genişletmek için tıkla ... Şarj konusunda en iyi 1520 şu an için
Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaslar bende wp almayi dusunuyorumda şarjı felan iyi giden banada onerirmisin Genişletmek için tıkla ... Şarj konusunda en iyi 1520 şu an için
luckysleven Üye PureFood' Alıntı: Hoppa, idare eder beni baya uzun süre Genişletmek için tıkla ... hocam dikkat ettim sende fiat fanatikligi var sanirim : )
PureFood' Alıntı: Hoppa, idare eder beni baya uzun süre Genişletmek için tıkla ... hocam dikkat ettim sende fiat fanatikligi var sanirim : )
PureFood Üye luckysleven' Alıntı: hocam dikkat ettim sende fiat fanatikligi var sanirim : ) Genişletmek için tıkla ... Evet hocam, otomobillere ilgim çoktur, içlerinden de en çok FIAT'ı severim
luckysleven' Alıntı: hocam dikkat ettim sende fiat fanatikligi var sanirim : ) Genişletmek için tıkla ... Evet hocam, otomobillere ilgim çoktur, içlerinden de en çok FIAT'ı severim
Serhan Üye kendir52' Alıntı: Arkadaşım o uygulama klasorunu nasıl yapıyodun bide nokıa kamera yı bulamadım da Genişletmek için tıkla ... Uygulama klasöürünü gdr 1 güncellemesi ile üst üste getirince oluyor...
kendir52' Alıntı: Arkadaşım o uygulama klasorunu nasıl yapıyodun bide nokıa kamera yı bulamadım da Genişletmek için tıkla ... Uygulama klasöürünü gdr 1 güncellemesi ile üst üste getirince oluyor...
Serhan Üye kendir52' Alıntı: Bende 625 var 8.1 gunceleme yaptım ama senin dedını yapamadım Genişletmek için tıkla ... 8.1 değil kardeşim mağazadan prewiews for devolopler uygulamasını kur , tamamla ve güncellemleri kontrol et. Uptade 1 Güncellemesi.
kendir52' Alıntı: Bende 625 var 8.1 gunceleme yaptım ama senin dedını yapamadım Genişletmek için tıkla ... 8.1 değil kardeşim mağazadan prewiews for devolopler uygulamasını kur , tamamla ve güncellemleri kontrol et. Uptade 1 Güncellemesi.
Serhan Üye kendir52' Alıntı: Mağazada bulamadık diyor aynı yazdım ama Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kendir52' Alıntı: Mağazada bulamadık diyor aynı yazdım ama Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız