Rock Ve Roll
Üye
benim için de yerleşim çok önemli ama arka plandaki şeyi engellememesi ya da diğerleri ile uyumlu olmasına da çok dikkat ediyorum. Elimde değilben resmi her gün değiştiririm nerdeyse benim için resim değil live yerleşimi önemli kullandığım programlar falan o yüzden şeffaf olması falan çok önemli değil olursa fena olmaz ama
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Pil tasarrufuŞu "arka planda çalışan uygulamalar" hangi menünün altındaydı? Bulamadım bir türlü. Yeri mi değişti ne oldu?
Pil tasarrufu
Abi arama yap hangi uygulama ?kimse bulamasın diye saklamışlar sankisaolasın buldum sayende.Şeffaf tilelerin altının tek renkte görünmesini isterseniz Onedrive klasörümden 400x800 boyutundaki renk çeşitlerinden indirip arkaplanda kullanabilirsiniz.
Örnek:
Abi arama yap hangi uygulama ?
O değil yav senin ana ekrandaki kırmızı tile ne diyorumbuldukya pil tasarrufunun içindeymiş
Sallıcam orayıAktif yarışma konusu katılabilirsiniz
En Güzel Arayüz Yarışması (Katılım) | Sayfa 3 - MaxiCep
Görelim bakalım bende oradayımSallıcam orayı
O değil yav senin ana ekrandaki kırmızı tile ne diyorum
Teşekkürlerha o murap dialer
Şuan kullanmıyorum, olduğu zaman da kilit ekranında.Abi hava durumu kullanmıyor musun? Yoksa kilit ekranında mı
Abi fotoğraf varsa elinde alırım yalnız baya iyiymişŞuan kullanmıyorum, olduğu zaman da kilit ekranında.
Şimdilik böyle...
Masaüstü resimleri, ama çözünürlükleri yüksek önceki mesajlarda vermiştim.Abi fotoğraf varsa elinde alırım yalnız baya iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?