4-)şimdi bu değişikliği kaydedin ve oyunu kurun artık tam ekran oynayabileceksiniz
ama oyun türkçeleştirme başlı başına bir iş .zor yani onu anlatamam.çünkü her oyunda dil dosyalarının uzantısı başkadır ve onu açmak için kullanacağın program başkadır.türkçeleştirme o kadar basit olsaydı herkes istediği oyunu yapardı ama zor iş sen sadece ekran boyutunu değiştirmeyi bil yeterli
saolda yapamadım :S bana verebilirmisin yapılmısını
telefon samsung star wifi... 240x400 çözünürlük...
ama şöyle bi sorun var telefon kendine sanal klavye eklıyo oyunlarda... onu kapatmak için MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320 LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240 bunu yazıyosun..bunu yazınca tam 240x400 oluyo çözünürlük sanırım çünkü klavye gidiyo..
ama worms klavyeyle oynanıyo bu telde.. yani klavye lazım yani çözünürlük düşücek..
ama kaça? sanırım bi 240.360 gibi bişi oluyo onu nasıl yapıcaz
--------------- Ekleme ---------------
Edit
Yaptım be helal bana sonunda oldu saolasın kardeş bu iyiliğini unutmıycam buda benım konum
saolda yapamadım :S bana verebilirmisin yapılmısını
telefon samsung star wifi... 240x400 çözünürlük...
ama şöyle bi sorun var telefon kendine sanal klavye eklıyo oyunlarda... onu kapatmak için MIDlet-Touch-Support: True UseNativeTextButtons: false ReverseSoftkeys: true UseNativeCommands: false LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320 LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240 bunu yazıyosun..bunu yazınca tam 240x400 oluyo çözünürlük sanırım çünkü klavye gidiyo.. ama worms klavyeyle oynanıyo bu telde.. yani klavye lazım yani çözünürlük düşücek..
ama kaça? sanırım bi 240.360 gibi bişi oluyo onu nasıl yapıcaz
--------------- Ekleme ---------------
Edit
Yaptım be helal bana sonunda oldu saolasın kardeş bu iyiliğini unutmıycam buda benım konum