turking Üye N73 e entegre olabilen wlan desteği var arkadaşlar geçen cbit fuarında vardı bakalım bize gelmesi ne kadar zaman ve maliyete mal olur
N73 e entegre olabilen wlan desteği var arkadaşlar geçen cbit fuarında vardı bakalım bize gelmesi ne kadar zaman ve maliyete mal olur
Ozan Admin Konu Sahibi Program sadece Wireless Özelligi Dahili Olarak Bulunan yeni nesil Nokia telefonlarda çalışır.
ilengiz Üye Negative' Alıntı: Wlan kablosuz ag bulucu Program sadece Wireless Özelligi Dahili Olarak Bulunan yeni nesil Nokia telefonlarda çalışır. Genişletmek için tıkla ... tenks dostum
Negative' Alıntı: Wlan kablosuz ag bulucu Program sadece Wireless Özelligi Dahili Olarak Bulunan yeni nesil Nokia telefonlarda çalışır. Genişletmek için tıkla ... tenks dostum
harley39 Üye teşekkürler eline saglık ben wlan kullanamıyordum ayarları eksik heralde bu programla olacakmı internete girebilecekmiyim
teşekkürler eline saglık ben wlan kullanamıyordum ayarları eksik heralde bu programla olacakmı internete girebilecekmiyim