Wlan Ücretsiz Değil Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet olsun, o zaman ben TTNete niye aylık 40 lira ödüyorum ki Hatsız modunda kullan o zaman arkadaşım, yine düşerse bil ki nete bağlandığından değildir
Abi sen ne yaptın ya. Wlan ile internete bağlanmak elbetteki ücretli ama TTnet'e abone olan için, sen bağlan abi sana yazmaz abone düşünsün, ayrıca onun 33 TL data kullanımı şebeke ayarlarını yapmamasından kaynaklanıyor...

Konu Sahibi

Sen ne demek istedin ? Ben ayarlarını sildim.Tüm Vodafone ayarları iptall ettim.Sadece bizim modeme bağlanıyor.Senin demek istediğin wlan ile modeme bağlanıyorsun.kullandığın bu internet modem interneti olduğu için Ttnet faturana yansıyor

Ben diyorum ki telefondan yaptığın Wlan bağlantısı sonucu şebeke data/int. kullanımından dolayı seni hiç bir şekilde ücretlendiremez.

Konu Sahibi

Ben diyorum ki telefondan yaptığın Wlan bağlantısı sonucu şebeke data/int. kullanımından dolayı seni hiç bir şekilde ücretlendiremez.

Demekki benim ayarlar yanlış.Düzelttim.Bakalım 6 şubatta yeni fatura gelecek o zaman görecez

yeauw

Üye
senin internet kotalımı kotalıysa video önermem deilse nie dert ediyon D ben 7/24 tel de pcde kullanıyom XDD

Demekki benim ayarlar yanlış.Düzelttim.Bakalım 6 şubatta yeni fatura gelecek o zaman görecez
Vodafon online işlemler servisine üye ol bütün fatura detaylarını inceleyebiliyorsun işine yarar.

yeauw

Üye
kardeş ben yanlışmı anladım yaa Sen şu bildiğimiz modeme bağlanmıyonmu wiarles ? wifi wlan veya her neyse yani telefondan modeme bağlanmıyonmu eğer öyle ise vodafone ile ne alakası var anlamadım bnm gsmde vodafone ama hiç öyle bişey yapmadım ??

----------Eklendi @ 17:40:39 ---------- Yazıldı @ 17:38:23 ----------

gayet de güzel çalışıyor pc gbi mübarek :PPPP şaka tabi ama norml yani

Olay şu modeme bağlanmış fakat o ay için 33 tl data kullanımından dolayı gsm faturası gelince ücretlimi acaba diye takılmış. o şimdi olayı anladı sıkıntı yok inş...

yeauw

Üye
nese ya arkadaş anladıysa sorunyok ) Mutlu son

MutLu Son Ben E71'in internetiylede pc gibi bağlanıyorum.mübarek jet gibi

Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Ben olayı anladım

yeauw

Üye
no problem kardeş herzamn ederim yardım tabi biliyorsam XDD

Tepkiler: tempestshine
Arkadaşlar.Saçma olabilir.Ama WLAN ücretsiz değil mi?
Sadece WLAN seçmek yeterli değil, tel.deki bütün ayarlarını SMS MMS QVS WAP CAP TAP vb hepsini sil.

----------Eklendi @ 19:56:29 ---------- Yazıldı @ 19:55:29 ----------

ŞU e71in güvenlik kodu sorununuda bi halletsem???İyi olacak.Bundan sonra yeni güvenlik kodumu 72 punto harflerle salonumun duvarına yazıcam unutmamak için!

caca41

Üye
ücretsiz ama bide şöyle düşünmek lazım eger kotalıysa evindeki internetin hem pc den kullanıyosan hem telefondanda kullanıp kotanı aşarsan bu pekte ücretsiz olmaz aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...