[Wistone Ltd.] ANRUFEN ONLINE MMORPG GAME

kasıks

Üye
sesi nasıl kısılıyor bu oyunun

Bahaxi

Üye
Oyuna hirmeden hemen 4 karakter cıkıyo ya elinde balta olana tıkla ordan kıs işte

mastris

Üye

beyler taktiklerı okudumda bu taktıkler eski versyon ıçın geçerlı.

Konu Sahibi
beyler taktiklerı okudumda bu taktıkler eski versyon ıçın geçerlı.

versiyonu önemli değil dostum versiyon değişik diye taktiklerde değişik olacak değilya bu taktikler halâ suanki oyunda'da mevcut.

mastris

Üye

versiyonu önemli değil dostum versiyon değişik diye taktiklerde değişik olacak değilya bu taktikler halâ suanki oyunda'da mevcut ve aynisi.

kardeşm saçmalama. Eski versynla şmdiki arasnda dağlar kadar fark var. Benden daha iymi bilecen? Burdaki anlattğnla oyunun hç alakası yk. İtemler 10 20 30 lvl şeklnde takılr. Ama eski versynda 11 21 seklnde. Ayrca skill kağdı dye bsey yk. Pointlerle açlyor dğer skiller. M1 , m2, m3 dye brşey yok yeni sürümde. M30 , m40 , m50 . . . . M110 ve m120 var. Eski versynla bu yeni versyonun arasnda dağlar kadar fark var. Ayrca demşnki 71 lvl set. . . Bi kere oyun çince. Setleri nasl tamamlayacaksn? Ve 71 lvl item set yk. Sarı itemler var. 71 , 72 , 73 felan. Ama onlarda çok güçsüz equipment. Mor olanlar güçlü. 71 lvl set tamamladn dyelm hadi. Pvp ye nasl çıkacaksn? Sn skille basamadan sana tek atarlar bunu blyormusn? Kardeş diyeceğm şuki , bu gereksiz bir bilgi. . Bence hç açlmaması gerekn bir knuydu. Ha açtn , o zaman şmdiki sürümle alakalı yazsan daha iy olur du. . Bu sadece bir önerydi dostum. Umarm bu yazdklarma kzmazsn.

Konu Sahibi

yinede önerin için sagol dostum bunda kızılacak birşey yok ayrica konuyu ilk açtığımda bu taktiklerle ilgili yazılar yoktu sonradan yazdım senin dediğin gibidir ozaman
İyi Forumlar...

Şifremi unuttum

- - - Eklendi - - -

nasıl olacak

Bahaxi

Üye
sen onu unut,kur yeni bi tane staff oh mis

Bahaxi

Üye
telefon şarjdayken tak oyna