respect171 Üye ben yeni başlayacağım beni kasacak biri varmı hangi serverde başlıyım - - - Eklendi - - - ben yeni başlayacağım beni kasacak biri varmı hangi serverde başlıyım
ben yeni başlayacağım beni kasacak biri varmı hangi serverde başlıyım - - - Eklendi - - - ben yeni başlayacağım beni kasacak biri varmı hangi serverde başlıyım
respect171 Üye Staff35' Alıntı: server 2 ye gel bekliyorum seni. Genişletmek için tıkla ... Oyunun ingilizcesini indirdim giriş ekranında okay e tıklamiyo nden şimdi 35 mblık çincesini indiriyorum
Staff35' Alıntı: server 2 ye gel bekliyorum seni. Genişletmek için tıkla ... Oyunun ingilizcesini indirdim giriş ekranında okay e tıklamiyo nden şimdi 35 mblık çincesini indiriyorum
Van Hohenheim Üye ya bende özendim size başlamayı düşünüyom ama bende internet paketi yok wifi ile nete giriyorum nasıl yapıcam.
ya bende özendim size başlamayı düşünüyom ama bende internet paketi yok wifi ile nete giriyorum nasıl yapıcam.
Van Hohenheim Üye wifidan bağlandıgm halde çok yavaş iniyor daha yüzde 8 alt tarafı 37 mb yani. - - - Eklendi - - - wifidan bağlandıgm halde çok yavaş iniyor daha yüzde 8 alt tarafı 37 mb yani.
wifidan bağlandıgm halde çok yavaş iniyor daha yüzde 8 alt tarafı 37 mb yani. - - - Eklendi - - - wifidan bağlandıgm halde çok yavaş iniyor daha yüzde 8 alt tarafı 37 mb yani.
Van Hohenheim Üye 507 kb seyi indrdm açtm altta bişey yukleniyo oyun resmleri falan çıkiyo yani setup gbı bşey
19952010 Üye ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım.
ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım.
Van Hohenheim Üye 19952010' Alıntı: ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım. Genişletmek için tıkla ... Bu oyun ne ara eng oldu
19952010' Alıntı: ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım. Genişletmek için tıkla ... Bu oyun ne ara eng oldu
-uninvited Üye Konu Sahibi Adanaurfa' Alıntı: arkadaşım şu konuyu taşıyın bunun yeri burası deil Genişletmek için tıkla ... konunun nerede olmasi lazimdi ?
Adanaurfa' Alıntı: arkadaşım şu konuyu taşıyın bunun yeri burası deil Genişletmek için tıkla ... konunun nerede olmasi lazimdi ?
Bahaxi Üye 19952010' Alıntı: ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım. Genişletmek için tıkla ... Sen oyuna gir gösteririm ok.
19952010' Alıntı: ya wizarda hangi takıları alcaz takılar hakkında bilgi verirmsnz. Çince olduğu için hangi takı ne veriyor belli değil. Daha önce ıngilizce oynadıydım. Genişletmek için tıkla ... Sen oyuna gir gösteririm ok.
-uninvited Üye Konu Sahibi Staff35' Alıntı: Oyuna girsene yada nickini ve idni ver eklim Genişletmek için tıkla ... giriyorum ama sizi bi bulabilsem
Staff35' Alıntı: Oyuna girsene yada nickini ve idni ver eklim Genişletmek için tıkla ... giriyorum ama sizi bi bulabilsem
19952010 Üye şu an oyundayım - - - Eklendi - - - yardımcı olcak var mi - - - Eklendi - - - oyunda ki pm MinorMachine
şu an oyundayım - - - Eklendi - - - yardımcı olcak var mi - - - Eklendi - - - oyunda ki pm MinorMachine